Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hazır Flash Dosyalarını Editleme

hdblack35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba.
internetten indirmiş olduğumuz ücretsiz hazır flash dosyaları CS4 Flash ile açıyorum ancak edit yapamıyorum.
Bu konuyu kısaca anlatabilecek bir arkadaş varmıdır?

Örneğin:
64514232.jpg

mamy05

🌱Yeni Üye🌱
Konu Güncel Cevabı Bende Bekliyorum :)

dombalak

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kartvizitdunyasi.com
öncelikle ne yapmak istediğinizi söylemeniz gerekiyor

actionlarlamı oynayacaksınız, animasyonumu değiştireceksiniz vs vs

Flash MX ten sonra flash tamamen kodlarla çalışan bir programa dönüştü eğer AS2-3 hakkında hiç bilginiz yoksa çok zaman harcamanız gerekiyor anlayabilmek için

emreyasasin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benimde Sorunum

Evet arkadaşlar bende de aynı sorun var.
Flash şeklinde bir (site yapmak için) template indirdim.
Flash doyası içindeki textleri değiştirmek istiyorum.Ben sadece template'in yazılarını değiştireceğim.ha birde imageleri tabiki.
Flashı açtığımda sağ tarafta ;alt alta sırasıyla image,shape,sound,sprite ve text dosyaları var.

istediğim değişimi nasıl yapabilirim yardımcı olursanız yada bir kaynak gösterirseniz çok sevinirim.Zaman alacağını farkettim ama uğraşmak istiyorum:).Yeterki bir site yapma ihtiyacı oldumu tepmlateler ile kendi işimi göreyim. :wink:

Saygılarımla

arko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İndirmiş olduğunuz templeri fla. formatına cevırdıkten sonra flash programında açabilirsiniz.Dosya üzerinde değiştirmek istediğiniz tüm dosyalar için sprite klasörünü kullanmalısınız..

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar internetten indirdiğiniz ki bunların çoğu monster template leridir, flash 8 versiyonu ile hazırlanmıştır. Cs3 versiyonunda açıldığı zaman öncelikle link eklemek çok mümkün olmuyor. Ben değiştireceğim zaman action bölümünü açıyorum. Orada zaten bütün bölümler mevcut. Değiştirmek istediğim yeri buluyor ve değiştiriyorum hepsi bu. Mesela loading yazısını yükleniyor yapmak çok basit olsa gerek üzerine çift tıklandığında ilgili bölüme gidiyor olması lazım. Değil ise dediğim gibi action bölümünden yapın son derece kolay oluyor. Bazen orada link oluyor ama library bölümünde görünmüyor. O yüzden değiştiremiyorsunuz. Ben de nasıl değiştiririm diye düşünürken action bölümüne girmek aklıma geldi orada hepsinin kodu ile beraber olduğu için bulmak ve değiştirmek kolay oluyor. Umarım faydası olmuştur.

hdblack35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar cevaplar için hepinize teşekkür ederim.