Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hazır Kartvizit Şablonu Olan Varmi? Arşiv

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hazir Kartvİzİt Şablonu ArŞİvİ Olan Varsa LÜtfen YÜklesİn Şİmdİden TeŞŞekkÜrler....

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hazir Kartvİzİt Şablonu ArŞİvİ Olan Varsa LÜtfen YÜklesİn Şİmdİden TeŞŞekkÜrler....

nasıl bi şey istiyon arkadaşım. hepsini yüklemek zaman alır.
fakat istediğiniz bir konu varsa (kuruyemiş, otomotiv, inşaat vb.) belirtin yardımcı olmaya çalışalım.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Size Basit ve Açık Anlatımlı Bir Kartvizit Örneği ;)
19233959vm0.jpg

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
TeŞk.

N/A2 ---->otomotiv galeri üzerine olsun BENDE 3.30 GB'lık corel formatında var ama yinede olmayanlar var işte...

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
TEŞEKKÜRLER USTAM..:kiss:

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben bi kartvizit cizicem zaman musterinin yuzune bakiyorum bi 10 sn ondan sonra cizmeye basliyorum genelde tutturuyorum

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ben bi kartvizit cizicem zaman musterinin yuzune bakiyorum bi 10 sn ondan sonra cizmeye basliyorum genelde tutturuyorum

Zaten böyle olmalı. Ben benim kartvizitimin aynısını bir başka insanda görsem elimde kaçtane olursa olsun imha ederdim. :D

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu kadar hazırcı olmayın arkadaşım... Biraz üretken olalım. Nerde kaldı tasarımcılığımız...

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
zaten musteri bakislarindan nasil bisey istedigini belli ediyor

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Emek Nerde Kaldi ArkadaŞlar

1000 Adet Kartvİzİt 15 Ytl Nerde Kaldi Emek Nerde Tasarim NİÇİn UĞraŞayim BeĞendİrmek 2 Saat UĞraŞayim Hazir Kullanmak Daha Mantikli Tasarimlarimiz Bu Kadar Ucuz OlduĞu SÜrece İŞÇİlİĞİmİzde Bu Kadar Kalİtesİz Olur Kusura Bakmayin EmeĞİmİn KarŞiliĞi AlmadiĞim SÜrece BİrŞeylerİ Kendİn Yaratmak YanliŞ Olur Hazir Kullanmak Daha Mantikli Bana GÖre....

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
arakadaşlar bu konuyu fazla uzatmaya ne gerek varki. tabii altüstü bi kartvizit deyip geçemiyorum. ama jokermen arkadaşımızda birazcık haklı değilmi. çok orijinal bi şey isteyen müşteriyede ona göre fiyat verirsin. yaaaaa bi kartvizit lazımdı diye çatkapı gelen müşteriyede ona göre fiyat verirsin....

bütün mesele parayı kurtarmak... :)

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
TŞk

Teşekkürler Eminecik beni bir sen anladın herhalde hazır kartvizit şablonu var bende zaten fakat yeterli değil eksik olanlardan geliyor müşteriler nedense ben 12 yıldır Corel kullanıyorum belki birçoğunuzdan eskiyim bu konuda ama her önüme gelene de tasarım yapamam... Hazır salla gitsin. 15 YTL

Moderatör tarafında düzenlendi:

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
TEŞEKKÜRLER eminecik BENİ BİR SEN ANLADIN HERHALDE HAZIR KARTVİZİT ŞABLONU VAR BENDE ZATEN FAKAT YETERLİ DEĞİL EKSİK OLANLARDAN GELİYOR MÜŞTERİLER NEDENSE BEN 12 YILDIR COREL KULLANIYORUM BELKİ BİR ÇOĞUNUZDAN ESKİYİM BU KONUDA AMA HER ÖNÜME GELENEDE TASARIM YAPAMAM... HAZIR SALLA GİTSİN.... 15 YTL :d:lol:

Sizin gibi düşünenler yüzünden bu piyasa bu hale geldi.. Eğer her müşteriye tasarım yapamam diyorsanız. Hiç yapmayın. Yapıyorsanız yaptığınız her iş arkasında durabileceğiniz kadar creative olsun...

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hammal Araniyor

Hamallık yapacaksan sana göndereyim N/A9 15 ytl' ye emeğimizi düşürenler utansın. ben değil (müşterinin söylediği: abi az ilerdeki matbaa 1000 adet kartviziti 15 ytl'ye basıyor sen niye bu kadar pahalı yapıyorsun)

yusuf27

🌱Yeni Üye🌱
Selam Arkadaşlar,

Evet aslında hazır tasırımları kullanmak iş değil ama ekmek parası ne yaparsın, kendi yaptığımız çalışmalrımızda çok ama, biliyorsunuz ki renkli kartlar çıktıktan sonra ekmak aslanın midesine inde, yeni tasarım yapıp zaman kaybetmektense herkesin yaptığını yani hazıra konmayı yanlış bulmuyorum, sen emek vereceksin güzel şeyler çıkaracaksın ortaya ama hakkını alamaycaksın çünkü bu tür tasarımlar ve pazarlamacılar piyasada zibil, siz hala kendiniz yapın diyorsanız, sizin oraya türkiye değil mi derim, zaman nakittir, saygılar...

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
[URL="https://www.grafikerler.net/uyeler/16353/n-a9/"' Alıntı:
N/A9[/URL] ;127432]Sizin gibi düşünenler yüzünden bu piyasa bu hale geldi.. Eğer her müşteriye tasarım yapamam diyorsanız. Hiç yapmayın. Yapıyorsanız yaptığınız her iş arkasında durabileceğiniz kadar creative olsun...

arkadaşım her müşteriye tasarım yapamam diye bi şey yok. burada müşteriye göre davranırsın yani. müşteri ye örnek gösterirsin bakılır. üzerinde biraz oynarsın. iş tamamdır yani. illa orijinal bi şey diyosan onunda bi maliyeti var. türkiye şartlarındada sizin tasarımınıza o kadar para verecek kişi o kadar azdır ki...

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ya kartvizit sablonu diye bisey olurmu.Zaten bi kartviziti cizmek kac dk aliyor.

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ya kartvizit sablonu diye bisey olurmu.Zaten bi kartviziti cizmek kac dk aliyor.

ve sende buna tasarımmı diyeceksin ondan sonra.
neden kendimizi yoruyoruzki hala bu konuyla.
müşteriye örnek gösterirsin.
beğenilen bir örnek üzerinde çalışırsın.
işlem tamam...