Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Henna Sofa Collection Logo Çalışması

fatiharslan7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi-kötü her yoruma açığım,yalnız eleştirdikten sonra tavsiyede verirseniz sevinirim.

Benzer konular

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Sizce kullandığınız hazır vektör ile mobilya markasının bir alakası var mı? Ayrıca sizleri bilmiyorum ama ben bu hazır vektör olayının artık suyu çıktığına inanıyorum. Hangi tasarıma baksak köşesinde bucağında hazır bir florer desen görür olduk. Tasarım bence güzel görünümden önce amaca yönelik ve kurumu yansıtıcı olmalıdır. Bunun amacını anlamış değilim şahsen... Çalışmanız bence kurumu yansıtııcı değil. Bu özellik logoda olmazsa olmaz özelliklerden biridir ayrıca... Saygılar.

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hazır vektör yazıyı çok zayıf göstermiş doğru renk ve fontu kullan olabildiğince karmaşadan uzak dur efekt ve gölge kullanma sonuçta logoların herşeyin üzerine basılabilir olması gerktiğini unutma kolay gelsin

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
herşeyden önce, kurumu ve çalıştığı alanı yansıtacak bir logo olmamış. bunun dışında görsel olarak bakarsak, desen gereksiz ve çok kalabalık. desenin içinde renk geçişi var. bu da gereksiz kanımca. fontun da değişmesi gerek. Oldum olası, el yazısı fontlarda niye bütün karakterler büyük yapılır anlamam. ne espas değereleri düzgündür ne de estetiktir. logonun genelinde de gölge kullanılmış. bunu da kaldırın derim. zira hem kalabalık yapıyor, hem de okunurluğu -özellikle de küçültüldüğünde- zorlaştıracaktır. geriye eleştirecek pek bir şey kalmadığı için yeni çalışmalar yapmanızı öneririm.

iyi çalışmalar