Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Her türlü pastane ürünü istekte bulunabilirsiniz.

layore

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar pastanem var.makinem de var.isteyenlere istediğiniz resmi paylaşabilirim.ben bikaç tane koyayım yine de...

P1010227.JPG

P1010049.JPG

P1010006.JPG

D@RkwHiT€

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konu için teşekkür ederim. mümkünse bana yaşpasta kurabiye ve börek resimleri ayarlayabilir misiniz.

Delik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Abicim gercekten mükemmelsin. Böyle bir paylasim sahane, yalniz senden ricam mümkünse pastalari ve kurabiyeleri dokarasyonlayip düz beyaz tabak icinde fotograflarini ceksen daha güzel olmazmi? Benden sadece bir tavsiye... Cözünürlükleri cünki süper isteyen yinede photoshopta remi istedigi sekilde kesebilir diye düsünüyorum. Mümkünse ccekip yollarsan cok memnun olurum.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Abicim gercekten mükemmelsin. Böyle bir paylasim sahane, yalniz senden ricam mümkünse pastalari ve kurabiyeleri dokarasyonlayip düz beyaz tabak icinde fotograflarini ceksen daha güzel olmazmi? Benden sadece bir tavsiye... Cözünürlükleri cünki süper isteyen yinede photoshopta remi istedigi sekilde kesebilir diye düsünüyorum. Mümkünse ccekip yollarsan cok memnun olurum.

Yani siz sipariş üzerine fotoğraf istiyorsunuz? Peki bunun için iyi bir fotoğrafçıyla anlaşmak daha etik bir durum değil mi sizce de?

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu paylaşıma yüzeysel bakıldığı zaman pek bir sakıncası yok gibi görünüyor.
Fakat bu davranış fotoğrafçı arkadaşlarımızın bilgilerine saygısızlık gibi oluyor.
Ben mi yanlış düşünüyorum acaba?

Delik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yani siz sipariş üzerine fotoğraf istiyorsunuz? Peki bunun için iyi bir fotoğrafçıyla anlaşmak daha etik bir durum değil mi sizce de?

Evet ben sadece istekte bulundum. Mademki pastahanesi var ve kamerasi var neden olmasin. Sonucta bendede asiri derecede photoshop, indesign, illustrator, freehand ve corel draw yetenegi var. Bu yüzden fotografciya pek ihtiyac duymuyorum.

Bu paylaşıma yüzeysel bakıldığı zaman pek bir sakıncası yok gibi görünüyor.
Fakat bu davranış fotoğrafçı arkadaşlarımızın bilgilerine saygısızlık gibi oluyor.
Ben mi yanlış düşünüyorum acaba?

Bence cok yanlis düsünüyorsunuz. Bilgisi ve tecrübesi olmayan kisiler eger grafikerim diye gecine biliyorsa fotografmakinasini kullananlar da fotografci olabilir diye düsünüyorum. Sonucta fotografi ceken makina ama kareyi cekime hazirlayan gözdür.:rofl:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet ben sadece istekte bulundum. Mademki pastahanesi var ve kamerasi var neden olmasin. Sonucta bendede asiri derecede photoshop, indesign, illustrator, freehand ve corel draw yetenegi var. Bu yüzden fotografciya pek ihtiyac duymuyorum.

Bence cok yanlis düsünüyorsunuz. Bilgisi ve tecrübesi olmayan kisiler eger grafikerim diye gecine biliyorsa fotografmakinasini kullananlar da fotografci olabilir diye düsünüyorum. Sonucta fotografi ceken makina ama kareyi cekime hazirlayan gözdür.:rofl:

Üstün yeteneklerini var. Öyle ise neden bu bilgilerinizi forumda paylaşmıyorsunuz?

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆

Bİlgisi ve tecrübesi olmayan kişiler grafikerim diye geçiniyor demişsiniz.
Bu onların problemi. Yalan söyledikleri için birçok zorlukla karşı karşıya kalıyorlar.
Onlar yanlış yapıyor diye siz de mi yanlış yapacaksınız?...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Benim de bir fotoğraf makinem var ama daha doğru düzgün net fotoğraf bile çekemiyorum.

Tamamen sorunsuz fotoğraflar elbette profesyonel bir fotoğraf makinesi ve çekim tekniğini iyi bilen kişilerce gerçekleştirilir.

Bu konuda iyi düşünelim ;)