Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yakın bir arkadaşımın portresini mesai saatleri içinde çizmek durumunda kalınca kendimi sınama şansım da oldu... farklı bir yöntemle, duman detayları hariç tek layer çalıştım ve 3 saatte ortaya bu çıktı:
Elinize sağlık kısa sürede güzel bir çalışma çıkmış bazı yüz yapılarında elmacık kemikleri fazladır ama model alınan arkadaşın nasıl bilemiyorum belkide parlaklık fazla o açıdan biraz daha belirgin gözükmüş olabilir .
çok iyi tbrikler.uzun zamandır yazmaya fırsat bulamamıştm beğendiğm çalşmalardan biri.tek gözüme çarpan iki göz arasındaki renk farkı .aslnda ışığı anlatmak istemişsn ama renk değişmiş yine de çok iyi
Gerçekden çok iyi Ps de toon lamaları çok iyi yaparım araç modifiyesi yapıyorum orda hep brush dan geliştirdimde bunu illustratör de nasıl yapabilirim Ders hazırlayabilirimisiniz acaba Saygılar..
oldukça hoş bir çalışma olmuş.. 3 saat içinde olması da ayrı bir başarı sanırım ancak tek layer çalışmanızı tavsıye etmıyorum.. Geri dönüşü olmayabiliyor çoğu zaman.
Hızlı çizen, tez yol alıyor, çizdiği de yakışıklı oluyor. Maaşşaallah. (Allah'ım, bana da bu hızdan, böyle modellerden nasip et. . Amin) Tebrik ediyorum