Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kırmızı ferrariyi sayfaya iyi ortalayamamışsın.sarı ferrarinin gölgesini tekrar gözden geçir.Birde ışıklı şehir manzarasını sizmi yaptınız. hazırmı.o resim elinizde varsa yükleyebilirmisin buraya
vatandaş, ışıklı şehir manzarası araba ile birlkte hazır onu öylece bozmadan yerleştrdm.çalabilrsn ama ben senin yorumunu göremedim tmm onu yüklerim.. cengo e o arabayı taşımak kolay deil yorumlarınız için saolun
resmin orjinali ile orantısı bozuk yanlamasına genişletmişsin resmin alt tarafı ve altındaki resim arasındaki arkaplan sert geçiş yapmış sarı arabanın gölgesinin açısı ve rengi pek iyi olmamış gölde tek düzen olmuş bitişe doğru transparanlaşma olmamış soldaki beyaz olan farklı bir model diğerleri farklı bir model kırmızı arabanın rengini değiştirmişsin sanırım patlamalar olmuş ortalanmamış ve camında tanıtım broşürü kalmış benim gördüklerim