Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

HP 9000S (yardım)

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
HP 9000s baskı makinası hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa cok sevinirim makina iç mekan kalitesinde dış mekan yapıyor 720 dpi eco solvent kartuş sistemi var konica 8 kafa 14 pl kafa sistemi var alırsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım bilemiyorum hata yapmakta istemiyorum yorumlarınız benim için değerlidir teşekürler.

Benzer konular

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Baskı kalitesi ile ilgili söylenecek söz olmamakla birlikte m2 baskı maliyetleri orjinal mürekkepleri ile kullanıldığında 2,5-3 USD nın altına düşmez. Dolayısıyla, normal solvent baskı makineleri ile maliyet anlamında rekabet edemez. Alternatif mürekkep kullanımı ile maliyeti düşürmek mümkün olabilir. Önemli bir detay olarak; Makinenin asıl üreticisi Seiko firmasıdır, HP için üretildiği zaman içerisinde, 9000s için HP nin kendisi dahi başarılı bir alternatif mürekkep üretememiştir. Ürettiği 791 serisi mürekkepler tam anlamıyla çuvallamış ve Seiko üretimi olan 790 serisine geri dönülmek zorunda kalınmıştır.

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bilgilendirme için çok teşekürler

metin60

🏅Acemi Tasarımcı🏅
10000s den farkı yok sen bilirsin bu makinayı bülent...

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
9000s ebat olarak 160 en yeter ama dış mekan araç kaplama tabela yapımında bu makinanın baskıları kullanılabilirmi onu bilemiyorum kartuş sistemide beni korkutuyor makinayı ikinci el olarak alıcam ne gibi sorunlar çıkarır bu makinalar pek bilgim yok

ERTUNCTUNC

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blackink.com.tr
9000s

Araç kaplama ve dış mekan da 9000s baskılarını rahatlıkla kullanabilirsiniz,alacağınız makinanın kafa ve genel durumu tabiki önemli,özelden iletişime geçerseniz alacağınız makina ile dikkat etmeniz gereken detayları ve maliyetleri konusunda çok daha detaylı bilgi verebilriz .

metin60

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1.60 değilde 1.50 yeter dersen latex l25500 ü araştır. dış mekanda laminasyonlu 5 laminasyonsuz 3 yıl problemsizdir.servis anlamında pek fazla sıkıntı olmaz. 90000 s e göre maliyet %40 daha uyguna gelir.

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yardımlarınız için çok teşekürler hp 9000s büyük ihtimalle bu makinayı alıcam inş bir reklamcı olarak yanlış makinayı almış olmam :)

espo

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım bende 10000s var ben satıcam anlaşırsak verebilirim

arkadaşım bende 10000s var ben satıcam anlaşırsak verebilirim

Moderatör tarafında düzenlendi:

JasonJunior

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
noktakagit.com
Merhaba hp 9000s alacağınızyere size latex 25500 daha uygun olacaktır diğer konudada belirtmiştim. Latexte koku yok solvent makinalar 2011 de yasaklanacak. Neden diyeceksiniz ya çalıştırdığınız insana kanserojen madde içerdiğinden dolayı fazla para odeyeceksiniz ve sigortasını buna gore yatıracaksınız yada ona vereceginiz makinayı latexe verip su bazlı kullanıp uzun sürede kazanç elde edebilirsiniz. Latex te 152 cm baskı eni var ve malzeme ayırt etmiyor. Seçim sizin profilimden bana ulaşabilirseniz daha detaylı anlatabilirim.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bilgi için teşekkür ediyorum, KDV dahil fiyatı ne kadar?, yaklaşık olarak.

JasonJunior

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
noktakagit.com
Seyit bey şuanda ******
birde elimizde 10000s var 2. el olarak temiz bir makina, makina parkurumuzda eğer isterseniz onuda verebiliriz oda ******** istiyorlardı Eğer düşünürseniz buraya yazabilirsiniz.

Konunun yanlış yere açılması:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….

Moderatör tarafında düzenlendi:

ÖDÜLREKLAM45

🌱Yeni Üye🌱
HP 9000s baskı makinası hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa cok sevinirim makina iç mekan kalitesinde dış mekan yapıyor 720 dpi eco solvent kartuş sistemi var konica 8 kafa 14 pl kafa sistemi var alırsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım bilemiyorum hata yapmakta istemiyorum yorumlarınız benim için değerlidir teşekürler.

çok iyi araştırmanı tavsiye ederim....

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bilgilendirmeler için çok tşkürler arkadaşlar alacak olduğum makinada almadan önce makinada sorunlar oldu ve almadım bu ay izmirdeki makro matbaa ve dijital baskı fuarını gezdim makinaların baskılarına ve kafalarını baktım çalıştırmadan bilinmez ama bence dijital baskı makinasında olması gereken en iyi kafa spectra galaxy veya nova olmalı..

ÖDÜLREKLAM45

🌱Yeni Üye🌱
9000s ebat olarak 160 en yeter ama dış mekan araç kaplama tabela yapımında bu makinanın baskıları kullanılabilirmi onu bilemiyorum kartuş sistemide beni korkutuyor makinayı ikinci el olarak alıcam ne gibi sorunlar çıkarır bu makinalar pek bilgim yok

bu konuyla ilgili (metin60) arkadaşa % yüz katılıyorum ayrıca 6 yıl gibi bi süre yurtdışında kaldığım için araştırmalarımdanda elde ettiğim kadarıyla yakın bi süreçte solvent türü makinaların insan sağlığı ile ilgili olarak yasaklanacağı demiyorum ama kısıtlamalara gidileceği gibi sözlerlede karşılaştım.
Tabii olan burası Türkiye O zaman aklımıza Alternatifleri çok olabilecek bi Ülkedeyiz Sorunlarımız Hepimizin sorunu iyi düşünmek gerekiyor.
ayrıca bu makinalara çok büyük bedeller ödeyerek alıyoruz. bana kalırsa
hp latex modellerinden bi tercih ypmanını öneririm.
bizde 3.20 seiko kafalı kullanıyoruz ama ileriye dönük bu tür bir makina düşünüyoruz. Umarım istediğin gibi bir makina alırsınız

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet haklısınız latex çok iyi bir makina yeni olduğu için ikinci eli yok piyasada sıfır olarakda fiyatı 23.500 $ benim bütçeme göre pahalı ve metrekare boya maliyeti bana 4$ olarak bildirildi makinanın tanıtımında

JasonJunior

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
noktakagit.com
evet haklısınız latex çok iyi bir makina yeni olduğu için ikinci eli yok piyasada sıfır olarakda fiyatı 23.500 $ benim bütçeme göre pahalı ve metrekare boya maliyeti bana 4$ olarak bildirildi makinanın tanıtımında

Makinanın baskı maliyeti 2 $ dır size söyleyen arkadaşlar yanlış bir bilgi vermiştir. Lütfen bilmeyenlerden bilgi almayınız.

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Latex 2.60 lık makinenin dahi baskı maliyeti 2 USD/m2 yi geçmektedir. Küçük Latex 2.5-3 USD /m2 civarıdır.