Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoş çalışmalarda bana pek çekici gelmedi kişisel düşüncem daha cıvıl cıvıl bişiler olmasıdır fotoğrafın üzerine yazı ve logodan ibaret olmamalıdır Müşteri beğendiyse sorun yok..
ZUCKER sizi başka bir konu içinde flooddan dolayı yine uyarmıştım. Lütfen forum kurallarına dikkat ediniz. Düzelt butonu kullanarak mesajınızı sonradan düzenleyebilirsiniz
ZUCKER sizi başka bir konu içinde flooddan dolayı yine uyarmıştım. Lütfen forum kurallarına dikkat ediniz. Düzelt butonu kullanarak mesajınızı sonradan düzenleyebilirsiniz
bence iç mekan için dahada sade bir çalışma daha iyi olacaktır. yani güzel fotoğraflar bulup onlar üstüned iyi bir renk ayarı ve o fotoğraf üstüne sade bir şekilde yazılmış slogan ve logo yeterlidir. ama yinede güzel eline sağlık.
Çalışmalar için öncelikle eline sağlık. 1 ve 3 nolu çalışmalarındaki transparan görüntüleri kaldırır ve ürünleri ikinci çalışman gibi sergilersen dijital baskıda da daha göz alıcı olur diye düşünüyorum. Gecenin bu saatinde de aklıma dondurma taktın yeme de yat bakalım
Çizgilerin çok klasik, işin yarısından fazlası fotoğraflarda bitiyor sana diğer yarısını tamamlamak kalıyor ama gördüğüm kadarıyla bunu başaramamışsın üzgünüm.
Çizgilerin çok klasik, işin yarısından fazlası fotoğraflarda bitiyor sana diğer yarısını tamamlamak kalıyor ama gördüğüm kadarıyla bunu başaramamışsın üzgünüm.