Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İç mekan

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlk iç mekan çalışmalarımdan bir tanesi. Hatalarla dolu tabi ki. "Şurası kötü şöyle yap"tan ziyade nasıl yapıcağımı söylerseniz sevinirim. Yani hangi ayarda nasıl bi değişiklik yapmam gerekiyor onu söylerseniz daha iyi olur.

ozdmrozdmr

🌱Yeni Üye🌱
dışarıya havuzlu bir manzara koyarsanız,benim için güzel bir render olacaktır. :D renderini ve modellemeniz başarılı,yanlız sahne kameranız yanlış yerde duruyor,anlaşıldığı üzre sağ ve sol taraftaki nesneleri bütünlük içerisinde göstermeye çalışmışsınız,başarmışsınız da fakat sahnenin ortası o kadar boş ki parke reklamı yaptığınız söylenebilir. sahneyi iki farklı kamera ile iki farklı açıdan render edin,ve yakın çekim şeklinde yapın. daha orjinal gözükücektir.birde masaların üzerine günlük hayatta elimizde çokça gezinen birkaç model koyabilirsiniz,cep telefonu,anahtar,cüzdan vs. elinize sağlık.

yavuz94

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet malzeme bakımından eksik oldu aslında eleştiriniz için çok sağolun; ama şöyle de bi şey var benim bu çalışmada esas aldığım şey gerçekçilikti onu yakalayabildimse ne mutlu bana umarım ileride hem malzeme bakımından zengin hem de gerçekçi render alınmış çalışmalarım da olacak. :)

ozdmrozdmr

🌱Yeni Üye🌱
render ve gerçekçilik gerçekten mühim konular. siz render olayına sarmışsınız bu aralar;kendimden biliyorum,bende bu tarz işler yapıyorum arasıra. bu çalışma üzerinden gidersek zaten orjinal ve hoş bir sahne olmuş, acaba sahneyi gece olucak şekilde,içeride ışıklarla renderlayabilir misiniz? gerçekten merak ediyorum. elinize sağlık tekrardan.

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kardeş Dışarıya havuzlu bir manzara birde gökyüzü eminim daha iyi duracaktır eli sağlık