Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayır HTML ben bir tane yerleştirmeyi başardım. ama gönder butonuna tıkladıgım zaman oradaki bilgiler nasıl mail adresime gelecek. bir sorum daha olacak html siteye php olarak konurmu ya kafam bayağı karıştı :S
HTML kodlarıyla statik sayfalar oluşturursunuz. PHP&ASP Vb. scriptlerle de dinamik sayfalar yani kullanıcı etkileşimi yapabileceğiniz sayfalar oluşturursunuz. HTML bir programlama dili değildir onunla tasarımı yaparsınız. PHp ya da asp gömebilirsiniz. Ki mailleri mail hesabınıza gönderebilmeniz için bu dillerden birini kullanmalısınız. Yani o formu sitenize gömün. Çalışıp çalışmadığını anlayabilmeniz için ya bilgisayarınıza bir apache server ya asp için iis kurmalısınız ya da hostunuz varsa oraya atmalısınız.
Appserv ya da phptriad ı kurarak php sayfalarınızı bilgisayarınızda kolayca test edebilirsiniz.
teşekkür ederim d3niz dikkatle inceleyip deneyeceğim bir sorunum olursa tekrar senden yardım alırım bu arada diğer arkadaşlarada teşekkürlerimi sunarım...
teşekkür ederim d3niz dikkatle inceleyip deneyeceğim bir sorunum olursa tekrar senden yardım alırım bu arada diğer arkadaşlarada teşekkürlerimi sunarım...