Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlham İçin!!!

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Sadece ilham almak içinse evet.
Fakat bu sitenin kartvizit yada broşür template'lerini aynen yada biraz oynanmış halleriyle o kadar çok görüyorum ki piyasada....
İlhamın dozunu kaçırıyoruz bazen sanırım :)
Sitenin yada template'lerin altına yazmak lazım; "Kararında ve keyifle ilham alınız" :)

beratcks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Edit ' yapmaksa zaten amaç, piyasada milyonlarca bulunur! Eğer tasarımcı diyorsak kendimize ve bu özelliğimizden başkalarına da bahsedip kariyer & para kazanmak istiyorsak, bizden birşey istendiğinde rezil olmak istemiyorsak bu işi başarıyla yapanları örnek, yaptıkları işlerden ilham alıcaz.(mecburen :) )

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkürler, incelenmesi gereken örnekler mevcut.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
senin önerilerini alalım o zaman!!!

İlham öyle alınmaz, ilham insanın kendi içinden gelen bir şeydir. Başkalarının yaptıklarına bakarak bir şeyler yapmaya esinlenme denebilir ancak. Ben hiç bi yere bakmıyorum tasarım yaparken, o an aklımda ne canlanırsa öyle çalışıyorum.

beratcks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlham öyle alınmaz, ilham insanın kendi içinden gelen bir şeydir. Başkalarının yaptıklarına bakarak bir şeyler yapmaya esinlenme denebilir ancak. Ben hiç bi yere bakmıyorum tasarım yaparken, o an aklımda ne canlanırsa öyle çalışıyorum.
Örnekleri incelemek insanın ilhamını köreltmez, bakış açısını genişletir.İlham da yetenek de bununla orantılı olarak gelişir.Hepimiz örnek çalışmalardan esinlenerek kendimizi geliştiriyoruz ve öyle de devam edicez.Ama bu aynısını ya da benzerini yapıcağımız anlamına gelmez.
Kimisi at 'a bakar eşek gelir aklına, kimisi de ağaca bakar kağıdı hayal eder.ilham böyle bişeydir.!
Kaynaklardan faydalanmak istemiyorsan o senin fikrin!!!

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
https://graphicriver.net/collections/1010304-business-card

Arkadaşlar ilham almak için bu siteyi bi inceleyin derim, ben tasarımları çok beğendim, tavsiye ederim
( Kartvizit nasıl yapılırmış görelim bir, sonra kötünün kötüsü tasarımlar yapıp yoruma açmayalım!!! )

Link kırık site açılmıyor ama merak ettiğim kötünün kötüsünü yapmadan iyisini nasıl yapacağız? Mesela sizin ilk tasarımınız mükemmel miydi? ...

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
ala alaa uyanamadımmı acaba, linkte bitane ayı var üstelik adamlan kavga ediyor dahada ilginci maytap geçiyor..benim ilham perileride kaçtı..bi yüzümü yıkayım :)

beratcks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Link kırık site açılmıyor ama merak ettiğim kötünün kötüsünü yapmadan iyisini nasıl yapacağız? Mesela sizin ilk tasarımınız mükemmel miydi? ...
Benim yaptığım hataları başkası yapmasın istiyorum :)

(lin kırık değil ben giriyorum ????)