Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk coreldraw çalışmam

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhabaa ben kendi kendime corel öğrenmeye çalışırken(örnek kelebeğe bakaraktan) bu çıktı :rofl:
bi beklentim yok ama yorum yapabilirsiniz :angel:

i709275_kelebek.jpg

Son düzenleme:

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
bence çok güzel bişey ortaya çıkmış.öğrenme aşamasındaki biri için çok güzel:)
öğrenmeye devam durmak yok:)
eline sağlık mervecim:)

Dip Not:şimdi ben uğraşsam böyle bişey yapamam:)

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim :rofl:

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Durma devam et...Kendi kendine öğrenmeye çalışan biri için özellikle deneme anlamında,çok güzel bir çalışma....Tebrikler...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Detaylara girince teknik sorunlar çok fazla ortaya çıkıyor. Ne kadar yüzeysel bir çalışma olsada;
- Çizgi kalınlıkları artınca ana çizgiden taşmamasına özen gösteriniz. (kelebek kanatındaki damarlar gibi)
- Yuvarlama işlemlerini çizmeden ziyade simetriyi yakalama amaçlı daireleri kullanmanızda yarar var. (Mantarların yüzeyselliği gibi)
- Gölgelendirme ve boyut kazandırma çalışmalarınızıda gözlemleyerek aşabileceğinizi düşünüyorum.

İyi çalışmalar.

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
Detaylara girince teknik sorunlar çok fazla ortaya çıkıyor. Ne kadar yüzeysel bir çalışma olsada;
- Çizgi kalınlıkları artınca ana çizgiden taşmamasına özen gösteriniz. (kelebek kanatındaki damarlar gibi)
- Yuvarlama işlemlerini çizmeden ziyade simetriyi yakalama amaçlı daireleri kullanmanızda yarar var. (Mantarların yüzeyselliği gibi)
- Gölgelendirme ve boyut kazandırma çalışmalarınızıda gözlemleyerek aşabileceğinizi düşünüyorum.

İyi çalışmalar.

teşekkürler bunlara dikkat edeceğim :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Detaylara girilince bariz hatalar ortaya çıkıyor.Ancak başlangıç aşaması için oldukça başarılı bir çalışma.