Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ILK DENEMEM [ kart visit tasarimi ]

EFENDIE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
visitkarte.jpg

Calisma Photoshop CS3 ile gerceklestirildi.
Yorumlarinizi bekliyorum​

Benzer konular

netrov

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.muhercoban.com
Mat Selefonlu bastır hocam , o şekilde daha iyi görünür bu tasarım . Bide yazıların kenarına verdiğin beyazlıklar .. Bastırdığında güzel durmadığını görceksin .

designeer_hsn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.designerhsn.com
yorum yok.....Bir resmin üzerine yazı yazılmış...Kartvizitte bilgiler bence öne yazılması gerekir...Arkaya gerekirse yapılan işler yazılır..Yazı puntoları çok büyük..Kartvizit değilde tebrik kartını andırıyor...

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
- Kartvizitte arka fonun resim olarak kullanılması
- Yazının renginden dolayı okunmaması ve fontunun büyük olması
- Kartvizit bilgilerin arka tarafa yazılması (genelde tek tarafa bakıp atılır. Bu yüzden bilgileriniz okunmayabilir.)

Emeğinize sağlık. İyi çalışmalar diliyorum.

AS_MASK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kartvizitte arka fonun resim olarak kullanılması? Ne anlama geliyor gül

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kartvizitte arka fonun resim olarak kullanılması? Ne anlama geliyor gül

Yazı arkasında kullanılan resim, fontun okunabilirliğini çürütmüş. Arkada siyaha yakın bir uçak resmi var ve fontun rengi de siyah tercih edilmiş.

Bence resim kullanılması başlı başına bin hata. Kartvizitin sade ve şık olması önemlidir.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
1. Bazı yazılara gölge verip bu kadar göze batmasını sağlarken, diğerleri neden gölgesiz?

2. Sence de yazılar, resim ile aynı tonda kullanılarak tasarımda boğulmamış mı?

3. Resim sadece bir kısımda kullanılsa daha hoş olmaz mı?

4. Arka kısımda siyah şerit içine yazdığın yazının, şerit dışına taştığının farkıda mısın?

5. Çalışmayı hazırladıktan sonra, bir süre uzak kalıp tekrar incelemeyi denedin mi?

Belki vaktiniz yoktu bunun için o konuda birşey diyemem fakat demek istediğim; Çalışmayı bir süre sonra dışardan bakarak incelediğimizde hataları daha rahat görebileceğimizdir...

6. Son olarak ‘kartvisit’ diye birşey yoktur.:)
İki seçenek vardır: Ya tam türkçe kullanılır yada ingilizce...
Başarılar...

Bence resim kullanılması başlı başına bin hata. Kartvizitin sade ve şık olması önemlidir.

Umarım kısa sürede kurduğun cümledeki hatanın farkına varmışsındır canım.Belkide ben yanlış anladım...
'resim kullanılması hata,kartvizit sade ve şık olmalı...
Demek istediğim yada yazdığından anladığım resim kullanılan kartvizitlerin şık olmadığı mı ?

AS_MASK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Şimdi daha anlaşılır oldu tşk. Gül

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Umarım kısa sürede kurduğun cümledeki hatanın farkına varmışsındır canım.Belkide ben yanlış anladım...
'resim kullanılması hata,kartvizit sade ve şık olmalı...
Demek istediğim yada yazdığından anladığım resim kullanılan kartvizitlerin şık olmadığı mı ?

Tabi ki şık olan kartvizitler de mevcuttur. Fakat sınırlıdır.
Üstteki örnekte de görüldüğü gibi resim doğru kullanılmamış.Yazılar ile bütünleşememiş.
Özellikle kartvizitte alan sınırlı olduğu için resim kullanmak zordur. Benim anlatmaya çalıştığım buydu.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Yapmış olduğunuz kartvizit çalışmasında Telefon,Fax,Cep tolufonu Kişilere ait bilgiler bulunmaktadır.Bu site yönetimince kurallara aykırı olarak benimsetilmiştir

Forum Kuralları:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Çalışmanıza gelince (İlk Çalışmanız) olsa bile resim ve fonttan başka birşey göremedim yani demek istediğim fazla kurgulama ya çaba yok. Biraz daha düşünüp tekrardan bir çalışma yapıp birde örnek kartvizitlere göz gezdirirseniz sizin adınıza iyi olucaktır.

Kitap kapağı, broşür, menü vb.

Emeğine Sağlık.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Tabi ki şık olan kartvizitler de mevcuttur. Fakat sınırlıdır.
Üstteki örnekte de görüldüğü gibi resim doğru kullanılmamış.Yazılar ile bütünleşememiş.
Özellikle kartvizitte alan sınırlı olduğu için resim kullanmak zordur. Benim anlatmaya çalıştığım buydu.

Anlıyorum fakat sizin için olmasada yinede üstüne basa basa söylüyorum.
Fotoğraf, kartvizitin şıklığını kaybettirmez aksine bazen harikalar yaratabilir.
Tabiki de önemli olan; Fotoğrafı iyi ve uygun seçmektir. İyi seçmekten kasıt ise; görsele dahil olarak üzerine yazılacak yazılara ve renklere uygun olmasıdır...