Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Edius Projem

kor99

🏅Acemi Tasarımcı🏅
43 kere görüntülenipte tek bir eleştirinin olmaması güzel tabii. Teşekkürler yardımlarınız için.

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
43 kere görüntülenipte tek bir eleştirinin olmaması güzel tabii. Teşekkürler yardımlarınız için.

birde şu açıdan düşün; insanlar izledikten sonra eleştirilecek birşey bulamamış buda yapan için iyi bir gelişmedir.

mrt.a

🏅Acemi Tasarımcı🏅
poyrazhan55 cok dogru soyluyor yaklasik 2 saat once bende seyrettim neyi elestirmem gerekiyor diye dusundum kendi kendime filmin fragmani ni hazir almisin koymusun diyede dusunmedim diyil hani :)

madchoice

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben de bir kaç defa Edius kurdum bilgisayarıma ama bir tad alamadım programdan. Premiere alışkanlığından mı nedir...onu da bilemiyorum. Bu da benim, tamamını Adobe grubunda yaptığım bir çalışma
https://vimeo.com/12694842

kor99

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok daha neler:) filmin full halini montajlayıp, kurgulayıp yaptım fragmanı o yönden bir problem yok yani.. teşekkürler:)

bu arada reklam filmi gayet eğlenceli eline sağlık madchoice .

kor99

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu arada poyrazhan55 hocam sizin derslerinizle başladım edius'a. Emeğiniz için teşekkürler.

poyrazhan55

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu arada poyrazhan55 hocam sizin derslerinizle başladım edius'a. Emeğiniz için teşekkürler.

sağol güzel kardeşim, bu arada vide kurgu çalışman çok sade ve hoş olmuş gerçekten şunu unutmamalıyız kurgu demek hep aşırı efeckt kullanarak şaşalı geçişlerle süslemek değildir önemli olan anlatmak istediğimiz konuyu en iyi şekilde karşıdaki izleyiciye anlatabilmek ve bunu izlerken sıkmadan izlemesini sağlayabilmektir bu bazen bol efeckt ile kurgulanmış olabileceği gibi çok sade geçişlerle de olabilir önemli olan dediğim gibi amacımıza ulaşmaktır. önümüzdeki günlerde pasaport alınması ile ilgili bir çalışma yapacağım emniyete gelen insanların izlemesi için ayrıca internet sitemizdende insanlara izletmeyi düşünüyoruz burda amacımız pasaport alacak kişinin neler yapması ve yapmaması gereken hatalar olacak bu kurguda mesela çok az efeckt kullanacağım çünkü amacım insanlara geçiş seyrettirmek değil bilgilendirmek.

Kolay gelsin...