Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk illustrator çalışmam

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
nazar4uq5.jpg

bu sabah yaptığım bir çalışma ben bu programı bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum kendim yorumlarınızı bekliyorum ...

Son düzenleme:

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmayı RGB kaydedip tekrar yüklemeyi dene:)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
ne gzl yapmışsınn devam et yeni çalışmalarını da görmek isterim kolay gelsin

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
çok teşekkürler arkadaşlar heveslendiriyorsunuz beni sağolun

Hande Dilek AKCAM

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.handeakcam.com
bi uyarmada bulunmak zorundayım.. ""bir illustratör çalışmam"" demişsin..
illustrasyon demen gerekirdi..illustratör: illustrasyon yapan sanatçıya denir..
illustrasyon olması içinde bir ürünü,markayı, bi metni yani bir kitabı kısacası bi konuyu betimleyen resimlere denir..
çalışmanıza gelince..kullandığınız programın çizim araçlarına değilde. öncelikle bilek gücünüzü kağıt üzerinde gösterirseniz doğru bi yolda gitmiş olursunuz...vektörel çizim yapmakta mümkündür ama teml sağlam olmadıktan sonra bu tür işlerle ancak başkalarının çalışmalarına benzer işler çıkarmış olursunuz.. özgün olmanız için kağıt üzerinde karalamaa şimdiden başlayın derim.. nazar bozuncuğunun yanı sıra elma, muz, çilek, bardak, şişe, top, ****limsi eşyalar vs vs......(çoğaltılabilir) gibi eşyaları betimlemeye çalışın boyamalarınızda..şimdiden iyi çalışmalaar :)

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
kırmızıya biraz derinlik katmalısın, bu şekilde sadece bir çizgiymiş gibi görünüyor.
emeğine sağlık.

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
bi uyarmada bulunmak zorundayım.. ""bir illustratör çalışmam"" demişsin..
illustrasyon demen gerekirdi..illustratör: illustrasyon yapan sanatçıya denir..
illustrasyon olması içinde bir ürünü,markayı, bi metni yani bir kitabı kısacası bi konuyu betimleyen resimlere denir..
çalışmanıza gelince..kullandığınız programın çizim araçlarına değilde. öncelikle bilek gücünüzü kağıt üzerinde gösterirseniz doğru bi yolda gitmiş olursunuz...vektörel çizim yapmakta mümkündür ama teml sağlam olmadıktan sonra bu tür işlerle ancak başkalarının çalışmalarına benzer işler çıkarmış olursunuz.. özgün olmanız için kağıt üzerinde karalamaa şimdiden başlayın derim.. nazar bozuncuğunun yanı sıra elma, muz, çilek, bardak, şişe, top, ****limsi eşyalar vs vs......(çoğaltılabilir) gibi eşyaları betimlemeye çalışın boyamalarınızda..şimdiden iyi çalışmalaar :)

en olumlu cevaptı benim için bilmediğim çok şey var bunu biliyorum teşekkürler:)

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aman nazar deymesin :))emeğine sağlık 3 5 ay sonra bu çalışmayı görüp ben bunu nasıl yaptım diyeceksin.kolay gelsin Herşey Çok Güzel Olacak:)...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ilk olmasına rağmen hoş bir çalışma fakat kurdeleye gradient werirsen daha hoş durur bence
emeğine sağlık :)

anıt06

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş iyi parlıyor. bende öğrenmek istiyorum ama uğraşmam gerek