Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk İllustratör Çalışmam...

MeRtCaNkAn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.7clup.tr.gg
mertcan.jpg

Programı ilk açtığımda yaptığım bir çalışma.Önceden hiçbir özelliğini bilmediğim bir programdı İllustratör... Ancak bazı kafama takıla şeyler var. Örneğin;İlustratörde video görüntüsü oluşturabiliyormuyuz.. Birde 3D görüntü nasıl alınabiliyor..
Teşekkürler...

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Forum Kuralları (*)

(*) Madde-29: Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durumlarda konuları ve mesajları kilitlenen ya da silinen üyelerin site yönetiminden açıklama bekleme hakları bulunmamaktadır.

Konu başlığınızın, forum kurallarına aykırı olduğunu hatırlatmakla beraber; çalışmanızın neye benzediğini/benzetilmek istediğini anlayamadım! Paylaşımlarınızın devamı dileğiyle...

MeRtCaNkAn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.7clup.tr.gg
Ben yaptığım bu davranıştan ve Forum Kurallarına uymayışımdan dolayı Forumdan ve Üyelerinden özür diliyorum. Bir daha olmayacağını temin ediyorum.