Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Karakalem çalışmalarım:. BAKINIZ

delux_74

🌱Yeni Üye🌱
Sizinle yaptığım çalışmaların ilklerinden bir kısmını paylaşmak istiyorum. Ben sonradan hata taraması yapmıştım ama sizinde yorumlarınızda elbetteki değerlidir. Yorumlarınızı eksik etmeyin emi:)
y1pacNrdvnJZDHfNPuomVzaY7osTDmExhjBX6Paejsa5FYIEpBxb8kQR4ECs1SC--QV

Pc den Adobe photoshop dan amatörce çizdim wolkswagen Golf. Lastikler, farlar, aynalar ve camlar hariç tümünü kendim çizdim. Tabiki hayal gücümden değil. Sadece gerçeğin üstünden çizdim. Elimi alıştırmak için. Yazı da hazır font.
y1ptXdedrJ2z3e5VbO5hvVz03ER4ZrgvT8sMdRGnLsDePBPX22NY025Jsjc2xyz5LRv

bunuda bir site için yapmıştım. Ortadaki yüz Avril Lavigne :) Geri kalan herşey başka şeylerden esinlenerek full kendim çizdim.
y1pnhrGzHaSDC22xC5xqnaUNr676kV6esMOpSdZu14cEejxobSR-UsajyRkX_UGIxN2

bunun çizim olduğunu söyliyemem. Photoshopun efeklerinden yararlandım. Ama sonuçta buda bir tasarım.
y1pG1Tgn8cor4nsAb8z9c6PM4DNNmYk5B5WNWvXnSkBzZqcDqDJTMsJorfdQvIu5Tq4

Lisede dersteyken karalamıştım:)
y1p4Lhn6lAM8UBcOL6itqOWJb1MhUsv4CanRiNYYaxNRkYaF33j-GhP6vTJnrZfi2MH

Teknik kusurlardan hala kurtulabilmiş değilim
y1pVhsYA86ZdKCjmZPlS6W23R_bC8GW1um1FKLrucwn_Yv5ypElGkwJnNxGo2pW8fVT

1.
y1peaRIf9hqUI4qAUUsc98kH_M-VdbAnDr9tVE_hfvOZjd4aK-67oocUek6VSc1CYke

2. :. Birşeyler yapmaya çalıştık işte. Parmakla efek vermeyide o an birisinden görmüştüm. Hırs yaptım ben senden daha iyisini yaparım diye. İşte bu çıktı. Bileğim kağıtla temas etmeseydi daha temiz görünüşlü olacaktı.:)
y1pdoKbzVNA5s89yaixSKpeNYt_coBgD85iNCi4YnRdlo-QLchvK9e80OGtVXteRtGl

İlk olarak çizdiğim denilebilir. Merak ettim nasıl yapabiliyorum diye. Bende aldım A4 kağıdı açtım pc den resmi 3 saat sonrada bitti..:)
y1pJGSTxlbmwh5P-QML3KtlF9zvey6v13jTxjWSSacMebDsfuzxyDIeaFoKSHnkFBXY

Tekniklerden mahrum olduğum için bu kadar kötü göründüğünü söyleyebilrim. Ama zaten 3 boyutlu çizimimi geliştirmek için yaptığım çalışmalardandı.. Acemice:)
y1pjTBgU7UpacaFLL_86BjU2KkhfvvbXkWyZ6RfX5lILLlBUu-6nPiLU2OYQMXD55z2

Bir tane daha...
y1phwWpizoA76yWkwaR7Lih_3Vm9aZXnTdiN_89nnRh_ypLl65hxdp6R_qFyGj2wbPm

bunun konumuzla alakası yok ama göstermeden edemedim:D

Ustalarım söyleyin bakalım. Ben bu yaşıma kadar kimseden ne tavsiye nede eğitim aldım. Sadece gerçeğe bakarak aynısını çizmeye çalışarak buraya kadar anca gelebildim. Teknik bilgiden mahrumum. Eğer sizler hatalarım hakkında bilgi verirseniz ben umuyorum ki sadece bana değil burada bunları gören tüm acemilere de yardımcı olmuş olacaksınız. :)