Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk karakalem portrem

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
portremidir bilmiyorum hiç bir eğiti m almadım bu konu ile ilgili sadece çizdim üstadlardan eleştrileri bekliyorum usta olmak isterim bunun için çabalıyorum

Benzer konular

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
en kötü çizim hiç çizilmemiş olandır benim fikrim
usta olmak için çok daha çizmen gerek aynı şey benim içinde geçerli ama neden olmasın dime? emegine sağlık çalışmalarının ve çizimleriminin devamı bekliyorum kolay gelsin

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
teşekkürler casmin
ben daha çok hatalarımı görmek istiyorum ve bu nedenle paylaştım belki defalrca çizip yeniden olmadı idye yırttığım çok çalışma var ama azimlyim ve ustaların yardımı ile başaracağıma inanıyorum

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
bence hatan kendine güvenmemen yani çizgilerin özgür degil kesik kullanmışsın çizim yaparken bilek zemine deymemeli havada ve özgür olmalı yani serbest çizgiler yok gölgelendirmeleri sanırım elinle yapmışsın yada ben burdan öyle görüyorum
bayanın yüz hatlarını tamamen tek çizgiden oluşturmuşsun bu yanlıştır çizimde şekli belirliyene kadar o formun çevresinde çizgiyi kesmeden karalaman lazım korkmadan aynı bölgede sayılarca çizgi oluşturmalısın ve o çizgiler kendiliginden dogru çizgiyi çıkarıcaktır
silgi kullanılmamamlı ve bir top çizilicekse o yuvarlagı oluşturana kadar el hiç kaldırılmadan o form oluşturulmalıdır ....
yanlışım varsa uyarın :angel:

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
işte bu casmin teşekkür ederim elimle yaptım gerekli materyallere henüz sahip değilim

Karakalem de herşey materyal olabilir buruşuk bir kağıt parçası bile
Bol bol karalama gölgelendirme çalışmanızı öneririm
İstenirse ve çalışılırsa olur bu iş :smile:

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmalara devam... :)
çizgilerin çok sert olmuş. birde gölgelendirmeleri yumuşatman gerek. gölgeden çok bir leke görünümü vermiş. emeğine sağlık...

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
teşekkürler arkadaşlar eleştrileri dikkate alıyorum çok saolun
materyal evet haklısın çizgilerim sert yanlış anlamayın bahane uydurmuyorum hb ve 2b kalemlerim yokru yanuımda bakkaldan buldupğum bir kalemle çizdim size daha güzel çalışmalar paylaşıcam sizlerin de yardımı ile başarıcağıma inanıyorum

burcubalaban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk çizime göre gerçekten başarılısın ama sana tawsiyem valör değerleri werilirken aşşağıdan yukarıya doğru werilir yukarıdan aşşağı değillllll

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Yüz proporsiyonlarını(göz,burun,kulak,ağız vb.) iyi etüt etmek gerekiyor.Mesela sadece göz yapısını incelemek için farklı modellerden sadece gözü etütleyebilirsin,aynısı burun ağız içinde geçerli.Daha sonra kafa ve yüz anatomisinide kavradıktan sonra portreyi daha sağlıklı oluşturabilirsin.Ayrıca yüzün formunu vermek için taramalarada dikkat etmek gerekiyor.Olayı kapmanın yolu bol bol referans alarak çizmekten geçiyor.Sen çiz zamanla gelişeceksin
kolay gelsin.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
üstad öncelikle teşekür edrim evet söylediklerinizi yapmaya başladım teşekküğrler bu ilk çizmimi sonra bir kaç portre daha çizdim onlarad bakarmısınız
... tekrar teşekkürler

merve_merve

🌱Yeni Üye🌱
ben grafık ogrencısıyım benımde ılk cızdıgım resım emın ol coook kotuydu ama senınkıı bence ılk cızmene ragmen dersını almadıgına ragmen guzel ama devam cızmeye :)

delux_74

🌱Yeni Üye🌱
Her yaptığın hata zirveye uzanan bir basamaktır. Çizime devam et, gör bak sonra sende şaşıracaksın neler yapabildiğine...:) Sana çalışmalarında başarılar...