Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corel ile tanışalı daha 2 hafta oldu.Evde kendi başıma bazı çalışmalar yapıyorum(Logo,kartvizit,broşür vb.) Bu alana kayarak iş değişikliği yapma amacındayım,bakalım sonumuz ne aolcak )
Boslugu ve tasarimda kullandigin elementleri nasil yerlestirecegini bilmiyorsun. Yazi karakterlerin ve renk secimin de cok uyumsuz. Coook sey ogrenmen lazim.
karta koyduğun o yeşil figür içine oturmamış bir taraftan dışa çıkmış diğer taraftan içte kalmış kartın kenar çizgileri hala duruyor onun yerine bir çerçeve kullanabilirdin yazı karakteri seçimin ve kartın sadeliği bence güzel
çalışma güzel 2 haftalık bir corelci olarak, 2 şey gözüme çarptı; 1 logo renkleri kırmızı yeşil uymamış biraz sönük kalmış 2 yeşil cizgiyi karta ortlayamamışsın, Elinize sağlık
Karttaki isim 10 punto olursa yeter biraz büyük olmuş, Telefonuda üste alırsan yani adresin üstüne daha iyi olur he birdi sağa veya sola blok yap telefon ve adresi gerisi zaten iyi baracaksın inanıyorum.. Sağlıcakla
Bencede yeni başlayan biri için hiç fena değil. Biraz punto ve şekillerin boyutları, birazda renkler. Bunları orantılı bir şekilde değiştirmelisin. Küçük bir anı aklıma geldi, size onu da aktarayım: Marmara Üniversitesi Resim Eğitimi bölümünde resim öğretmenimiz Tülin Hanım derste ne zaman yeşille kırmızıyı yan yana çalışan görse "o ne öyle karpuz gibi, biraz renklerle oynayın" derdi.
Yeni başlayan biri için kötü değil ama bence ilk etapta örneklerle çalış gözlem yap kendini daha çabuk geliştirirsin birde kartvizitte genelde puntolar standarttır adres için 6-8 punto arası isim 9 11 firma ismi 12-16 gibi yani
Burda sorgulanması gereken bence tasarım zevkin değil Corele istediğini yaptırıyor olabilmendir.
Zamanla yol alırsın. Adres için kullandığın yazı karakterinden başka hiç bişey olmamış bana göre. İsim çok kalın ve çok büyük. Bu kadar öne çıkmamalı vs vs.