Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk kartvizitimi paylaşıyorum... Aydın Web Center

erateam

🌱Yeni Üye🌱
Sizleri uzun bir süredir takip etmeme rağmen ilk mesajım olacak. Alttaki kartivizt örneği hakkındaki yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.Çift taraflı bir kart düşünüyorum...

grkart2ev9.jpg

Son düzenleme:

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk yorumuda ben yapayım eline sağlık güzel bir çalışma olmuş...

DeLiBoZuK

🌱Yeni Üye🌱
güseL bi çaLışma oLmuş... kartLarın aLtLarındaki efekte güseL oLmuş bu baskıyamı gidecek yoqsa öLe eLimde buLunsun die mi??...ama gerçekten hoş oLmuş...ELine sağLık...başarıLar

erateam

🌱Yeni Üye🌱
güseL bi çaLışma oLmuş... kartLarın aLtLarındaki efekte güseL oLmuş bu baskıyamı gidecek yoqsa öLe eLimde buLunsun die mi??...ama gerçekten hoş oLmuş...ELine sağLık...başarıLar

kartların altındaki efekti öylesine yaptım. baskıya girecek yalnız verdiğim gibi çıkarmı o konuda acaip tereddüt içindeyim : )
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

grapphist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma çok hoş ve sade olmuş elinize sağlık 300dpi ve CMYK olduktan sonra çalışmanız baskıda %90 aynısı çıkar bir de kenarlara çok yaklaşmassan daha iyi olur en 3,5 mm uzak olsun bence kenarlardan kesim için

Son düzenleme:

otytaner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma çok güzel benim kendi fikrim kartı mat selefonlu yaptırıp logoda kısmi lak kullanırsan klası artıcakmış gibi görünüyo. Başarılar...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
bu ilkse sonrakileri çok merak ediyorum...güzel çalışma...renk uyumu güzel..umarım basımdada bu güzellik yakalanır...eline sağlık...kolay gele...:)

Arno

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet güzel bi çalışma olmuş. emeğine sağlık. başarılar..

sea 07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma çok güzel olmuş eline sağlık kolay gelsin birde adres satırındaki yazıların puntosunu kaç yapmıştınız acaba

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma çok güzel benim kendi fikrim kartı mat selefonlu yaptırıp logoda kısmi lak kullanırsan klası artıcakmış gibi görünüyo. Başarılar...

aynen katılıyorum fakat arka tarafda logonun içinden yazıyı çıkartmakta fayda var derim. emeğine sağlık:emo1:

erateam

🌱Yeni Üye🌱
850 X 500 px bir alan içerisinde çalışmamı yaptım arkadaşlar. Adres satırındaki yazının bu durumdaki boyutu 18 pt. Şimdi matbaadan gerekli iç çerçeve ve dış ölçülerini aldım ona göre düzenleme yapacağım. Aslında arka taraftaki büyük logonun içinde duran yazıyı logoya gömüyormuş görüntüsü vermeye açlıştım ve hatta orayı özel bıçak yaptırıp kestirmeyide düşündüm . ama aynı şekilde arka tarafta da çıkacağı için vazgeçtim. gömülmüş görüntüsü verilirse yeterli olur diye düşündüm.

Adres satırındaki yazıların normalde ne kadar olması gerektiği konusunda bi fikrim olmadığı için göz kararı yaptım.

Mat selefonlu düşündüm de bende kısmi lak kabartmamı oluyor o konuda bi fikrim yok nasıl odluğunu bi inceleyeyim şimdi.
Birde insanlar çok fazla anlamadıkları için bu tip işlerden kartı verince ne şirketi olduğunu anlamaları gerektiğini düşündüm ve yapılan işleri fon halinde arka tarafa attım.

kartarkav2pi7.jpg

Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim...

Skylight

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışmaya göre gayet başarıl bir çalışma yalnız kenarlara çok girilmiş emeğinize sağlık.

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
gayet güzel bir çalışma eline sağlık, :) kartın bir kenarını oval denemeni tavsiye ederim, daha agır olacaktır. :)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
gayet başarılı bir çalışma devamında başarılar dilerim sana kardeşim.Bence ilk ve son olmasın bu :) emeğine sağlık ;)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güsel bir çalışma elinize sağlık..

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
guzel bi çalışma fakat mavi çizginin yanındaki yazının yansıması olmasa daha iyi alur gibi..
eline sağlık

semsx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence süper olmuş ama matbacı gözü ile bakarsam bu işi basacak makine ve usta cok önemli bence bide kesim payları 4 mm olması idael ona göre bence bu tasarım olarak kalsın bastırma yok tasarımdan soğursun ona göre ya iyi bir usta bul lak olayını tavsiye etmem yada kumlu lak yaptır bence çok sık durur

erateam

🌱Yeni Üye🌱
bence süper olmuş ama matbacı gözü ile bakarsam bu işi basacak makine ve usta cok önemli bence bide kesim payları 4 mm olması idael ona göre bence bu tasarım olarak kalsın bastırma yok tasarımdan soğursun ona göre ya iyi bir usta bul lak olayını tavsiye etmem yada kumlu lak yaptır bence çok sık durur

Matbaaya verdim :sweating: sonucunuda çok merak ediyorum. mat selefonlu olacak yalnız kısmi lak olayı benimde kafama yatmadığı için yaptırmadım. Kenarları 3.5 mm içeri aldım. neticenin iyi olmasını ümit edebiliyorum sadece :sleepy: