Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar ındesıgn mı yoksa baska bı programda mı dızgı yapmalıyım, hangısınde daha hızlı ve kolay olur? Ayrıca kapak tasarımı ıcın photoshop mu en ıyısı?
arkadaslar ındesıgn mı yoksa baska bı programda mı dızgı yapmalıyım, hangısınde daha hızlı ve kolay olur? Ayrıca kapak tasarımı ıcın photoshop mu en ıyısı?
arkadaşlar ben pek bilmiyorum kendi çapımda öğrenip yapmaya çalışıyorum, ayrıca ilk defa indesign kullanacağım. kısa bir süre sonra ilk kez yaptığım kapağımı sizinle paylaşmak istiyorum. şu an indesign a nasıl start verip ilerleyeceğimi planlıyorum.
hangi prorami biliyorsan onunula .. Hangisine daha hakimsen onunula yapmalısın.. Esasında programda önemli deil kitap adını ve içindeki romanı anlatan bi ambians hazırladınmı yazarda editörde bunu kabul edecektir... ben cok yaptım kitapkapağı istersen yardımcı da olurum..
Ronii ben yalnızca bıraz photoshop bılıyorum kurcaladıkca cabuk ogrenıyorum. Ozel olarak yaptıgım bı ıs olmadı hıc bı zaman. Romanın yazarı benım kıtap kapagını da yapıp masrafları azaltmak ıstedım. Az sayıda bastıracagım ve sattıkca ddevam edecegım tekrar tekrar cıkartmaya bı dıjıtal matbaa buldum nette gercı kımseye guvenemıyrum ama ıste cıkartmak ıstıyorum. Yardım edecegını soylemen benı cok mutlu ettı. Tabıı kı yardım ısterım.
kapak çalışmalarında indesign kullanmana gerek yok. Kapağı görsellerini photoshopta hazırlaman (fotoğraf düzenleme konusunda tüm adobe programlarından daha kullanışlı) ve geri kalan kısımlarını illustratorde tamamlaman mantıklı olur.