Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ılk kez roman kapagı yapıcam

alyjohn

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar ındesıgn mı yoksa baska bı programda mı dızgı yapmalıyım, hangısınde daha hızlı ve kolay olur? Ayrıca kapak tasarımı ıcın photoshop mu en ıyısı?

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaslar ındesıgn mı yoksa baska bı programda mı dızgı yapmalıyım, hangısınde daha hızlı ve kolay olur? Ayrıca kapak tasarımı ıcın photoshop mu en ıyısı?

Siz hangi programları bilip hangilerinde ne gibi işler çıkartıyorsunuz?

alyjohn

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben pek bilmiyorum kendi çapımda öğrenip yapmaya çalışıyorum, ayrıca ilk defa indesign kullanacağım. kısa bir süre sonra ilk kez yaptığım kapağımı sizinle paylaşmak istiyorum. şu an indesign a nasıl start verip ilerleyeceğimi planlıyorum.

roniii

🌱Yeni Üye🌱
hangi prorami biliyorsan onunula .. Hangisine daha hakimsen onunula yapmalısın.. Esasında programda önemli deil kitap adını ve içindeki romanı anlatan bi ambians hazırladınmı yazarda editörde bunu kabul edecektir... ben cok yaptım kitapkapağı istersen yardımcı da olurum..

alyjohn

🌱Yeni Üye🌱
.......

Ronii ben yalnızca bıraz photoshop bılıyorum kurcaladıkca cabuk ogrenıyorum. Ozel olarak yaptıgım bı ıs olmadı hıc bı zaman. Romanın yazarı benım kıtap kapagını da yapıp masrafları azaltmak ıstedım. Az sayıda bastıracagım ve sattıkca ddevam edecegım tekrar tekrar cıkartmaya bı dıjıtal matbaa buldum nette gercı kımseye guvenemıyrum ama ıste cıkartmak ıstıyorum. Yardım edecegını soylemen benı cok mutlu ettı. Tabıı kı yardım ısterım.

alyjohn

🌱Yeni Üye🌱
Yaptığım ilk kapağı sizlerle paylaşmak istedim. Yolun çok başındayım biliyorum. Yapıcı eleştirilerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleme:

mckoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kapak çalışmalarında indesign kullanmana gerek yok. Kapağı görsellerini photoshopta hazırlaman (fotoğraf düzenleme konusunda tüm adobe programlarından daha kullanışlı) ve geri kalan kısımlarını illustratorde tamamlaman mantıklı olur.