Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustatordan attığım denklemler kayıyor.

kayasey

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar illutratorda düzenlediğim resmi indesign e aktarırken kaymalar oluyor neden olabilir?
38861097.jpg

34422086.jpg

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ai'den alırken convert ettinizmi?

Ve bilgiside olan olabilir olmayanda..Hepimiz siz bir soru yazında, bunu cevaplayalım diye sırada beklemiyoruz. Sabır, erdemdir.

kayasey

🌱Yeni Üye🌱
Sıra beklemiyorum üstat 1 hafta oldu cevap yazan olmadı.
Convert ten neyi kastediyorsunuz farklı bir formata mı cevireyim?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sıra beklemiyorum üstat 1 hafta oldu cevap yazan olmadı.
Convert ten neyi kastediyorsunuz farklı bir formata mı cevireyim?

:) Convert
Aİ'de açtığınızda işi CTRL + Shift + O (osman) ile resim haline getirin. Böylece kopyala yapıştırla Indesign deki sorunu çözersiniz.

kayasey

🌱Yeni Üye🌱
Üstat teşekkür ederim. SOrun çözüldü. Son bir soru daha sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.
illutratordaki denklemleri MathType de yazdım sonra Aİ ye aktardım ama denklemler tam siyah olarak aktarılmamış.(%100 siyah değil)
Aİ dosyasında ilk gönderdiğim gibi çok fazla denklem var hepsinin birden rengini %100 siyah olarak nasıl ayarlayabilirim bir pratik bir yolu var mı?
BU arada Aİ belgesi CMYK

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Üstat teşekkür ederim. SOrun çözüldü. Son bir soru daha sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim.
illutratordaki denklemleri MathType de yazdım sonra Aİ ye aktardım ama denklemler tam siyah olarak aktarılmamış.(%100 siyah değil)
Aİ dosyasında ilk gönderdiğim gibi çok fazla denklem var hepsinin birden rengini %100 siyah olarak nasıl ayarlayabilirim bir pratik bir yolu var mı?
BU arada Aİ belgesi CMYK

Ilistrator'deyken kullandığınız renkler RGB renkler olabilir..
Ilistrator'deki renklerinizi kontrol edin.. Convert edildikten sonra düzenlemeniz zor olur..