szkyol19112010
🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Dostlar Grafiker ve Fotoğrafçıyım
Photoshop kullanıcısıyım. işim gereği desen çizimide yapıyorum.
Size bir iki sorum olacaktı.
MUHTEMELEN PROFOSYONEL OLARAK BU İŞLERLE İLGİLENEN ARKADAŞLAR
BANA FİKİR VEREBİLİRLER DİYE UMUT EDİYORUM.
Desenleri photoshop da layerlar kullanarak yapıyorum ama desen oluşturma konusunda bu bana sıkıntı veriyor çünkü vektörel olarak çizmem gerekiyor.
Tekstil Dijital Baskı Makinalarında Desenleri Multichannel olarak yapılan çalışmalar ile basarlar, sebebinide tahmin edersinizki varyasyonlarını müşteriler kendileri oluşturma lüxüne sahip olurlar böylelikle. Kısacası çoklu renk çalışmaları yapmam gerekiyor.
Çok hakim olamasam da, photoshop daki channel bölümünü inceledim.
ama tam olarak çözemedim. Pen toollarla çizim yapsamda vektörel olmadıkları için sıkıntı yaşıyorum.
Bir ara elime hazır çalışma geçti, desen 10-15 renk olarak channel çalışmasıydı PSD formatındaki bu çalışma global oldugundan profosyonel bütün RİP programları bunu görüyor ve istenilen renkler verilerek desen renk varyasyonları elde edilebiliyordu,
Tam olarak öğrenmek istediğim, İLLUSTRATOR de böyle çalışmalar yapabilmek için nasıl bir platformda çalışabilirim yada çalışabilirmiyim. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz ? yada
Bir kaynak gösterebilirmisiniz ?
Youtubeda 1 hafta geçirdim ama yinede aradıgımı bulamadım.
İlgili Arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürü bir borç bilirim....
Cevabınızı bekliyorum saygılar...
Photoshop kullanıcısıyım. işim gereği desen çizimide yapıyorum.
Size bir iki sorum olacaktı.
MUHTEMELEN PROFOSYONEL OLARAK BU İŞLERLE İLGİLENEN ARKADAŞLAR
BANA FİKİR VEREBİLİRLER DİYE UMUT EDİYORUM.
Desenleri photoshop da layerlar kullanarak yapıyorum ama desen oluşturma konusunda bu bana sıkıntı veriyor çünkü vektörel olarak çizmem gerekiyor.
Tekstil Dijital Baskı Makinalarında Desenleri Multichannel olarak yapılan çalışmalar ile basarlar, sebebinide tahmin edersinizki varyasyonlarını müşteriler kendileri oluşturma lüxüne sahip olurlar böylelikle. Kısacası çoklu renk çalışmaları yapmam gerekiyor.
Çok hakim olamasam da, photoshop daki channel bölümünü inceledim.
ama tam olarak çözemedim. Pen toollarla çizim yapsamda vektörel olmadıkları için sıkıntı yaşıyorum.
Bir ara elime hazır çalışma geçti, desen 10-15 renk olarak channel çalışmasıydı PSD formatındaki bu çalışma global oldugundan profosyonel bütün RİP programları bunu görüyor ve istenilen renkler verilerek desen renk varyasyonları elde edilebiliyordu,
Tam olarak öğrenmek istediğim, İLLUSTRATOR de böyle çalışmalar yapabilmek için nasıl bir platformda çalışabilirim yada çalışabilirmiyim. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz ? yada
Bir kaynak gösterebilirmisiniz ?
Youtubeda 1 hafta geçirdim ama yinede aradıgımı bulamadım.
İlgili Arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürü bir borç bilirim....
Cevabınızı bekliyorum saygılar...