Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Illustrator programinda belirtilen yerlere yapistirmak

dewilcat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
5 - 6 sayfalik bir calisma yaptigimizi farz edelim. Bir objeyi belirtilen yerlere ayni sekilde nasil yapistiririm. Tesekkurler:emo1:

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
açıkçası ne kastettiğini anlamadım belirtilen yer derken ne demek istiyorsun daha açık bi sekilde ifade edersen yardımcı olmaya çalışırım

dewilcat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Örneğin :Kurumsal kimlik çalışması yapıyoruz. Logoları belli ebatlara kopyalamak istiyoruz. ( A3,A4 v.b. sayfa boyutlarımız var. Hepside sağ tarafda kalıcak şekilde sayfalara yapıştırmak istiyoruz. Bunu nasıl yapıyoruz.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
o tip bir tek komut yok, sanıyorum corelin aynı yere yapıştırabilen yeteneği gibi birşey kastediyorsunuz. Adobe Programlarında böyle bir yetenek yoktur. Ancak, yukarıdaki koordinat değerlerinden nesneleri aynı noktalara matematiksel olarak taşıyabilirsiniz.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sağ ve sol sayfa şablonu hazırlayıp içerik kısmını değiştirmeniz gerekmekte. Vektörel seçenekte Grafink'inde bahsettiği gibi hizalama ve yerleştirme yapmanız gerekir.

Şayet kayıtlı bulunan görsel yerine aynı ebatlarda farklı bir görsel yerleştirecek iseniz alternatif olarak Link> Relink seçeneğiniz mevcut.

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Örneğin :Kurumsal kimlik çalışması yapıyoruz. Logoları belli ebatlara kopyalamak istiyoruz. ( A3,A4 v.b. sayfa boyutlarımız var. Hepside sağ tarafda kalıcak şekilde sayfalara yapıştırmak istiyoruz. Bunu nasıl yapıyoruz.

Bunun gibi birşeymi ? :worried:

Örneğin logoyu her sayfanın alt köşesine yapıştırmak istiyorsak,copy ve Paste on all artboards

aNPUB.png

dewilcat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yuppiii

Aradigim buydu....:angel:Cok tesekkur ederim:party:

enjoyinger

🏅Acemi Tasarımcı🏅
CS kaçtan itibaren bu özellik mevcut ben 4'te bulamadım Object'te? yardımcı olacak arkadaşa teşekkürler.

chabalco

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ferox harkuladesin ... Corel Kullanıcılarının dişlerinin gıcırtısı gelmeye başlamıştı ufaktan :)

enjoyinger CS5 Sürümü ve üstünde mevcuttur (Ctrl+Alt+Shift+V) kombinasyon