Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustrator yazıyı daire etrafında dolandırma

cavusoglu06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illustrator yazıyı daire etrafında dolandırma nasıl oluyor arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

rasim22

🌱Yeni Üye🌱
Type toool_menüsünün içindeki ikonları inceleyin belki işininizi görebilir

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
dire çizip, Type Tool aracı ile o daire üzerine gelip tıkladığınız zaman daire üzerine yazı yazabilirsiniz

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
"Type on a Path Tool" Type Tool tuşuna bikaç saniye basınca çıkan pencerededir...ekrana herhangi bir pathh çizin ve sonra bu aracı seçerek pathe tıklayınız..kolay gelsin.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
"Type on a Path Tool" Type Tool tuşuna bikaç saniye basınca çıkan pencerededir...ekrana herhangi bir pathh çizin ve sonra bu aracı seçerek pathe tıklayınız..kolay gelsin.

ille de Type on a Path Type kullanmak zorunda değiliz:) Type Tool ile daire üzerine geldiğimiz zaman Type on a Path Tool otomatik olarak path'i görüyor (dönüşü yapıyor) diğer programlar da da aynı şekilde

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben illustrator cs4 te çalışıyorum..şimdi siz dediniz denedim acaba eksik mi biliyorum diye...sizin dediğiniz gibi yaptığımda çizilmiş path in çevrelediği alanı yazı ile dolduruyor..
yani açıklayayım bir yuvarlak path oluşturdum ve path e normal type tool la tıkladım yazmaya başladım, yazıyı path in etrafında dolaştıracağına içini doldurmaya başladı.su dolan bardak gibi:) yani yazı pathi takip etmiyor pathin çerçevelediği alanı dolduruyor tümü ile...

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Daireyi yazdım ama ters kaldı yazı nasıl tam tersine dündürülür