Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

import ettiğimiz resimler otomatik sığdırma

onuralper

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar corelde import ettiğimiz resimleri sayfanın tamamına ya da belirlediğimiz bir bölüme otomatik sığdırma gibi kısa yolu var mı? teşekkürler

Benzer konular

0rpheus

🌱Yeni Üye🌱
Bildiğim kadarı ile öyle bir özellik yok dostum.

İmport edilen dosyaları sadece "Enter" a basarak sayfanın merkezine, istediğin bir yerde sol tuşa basılı tuturakta orantılı olarak büyültüp-küçültebilirsin.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaslar. yanlis yönlendirme yapmayin. bir programın özelliklerini tam olarak bilmeden üstüne yorum yazmayalım. resimleri import ederken corelin böyle bir özelliği var arkadasım. import yaparken açılan pencerede resmi seçtikten sonra aşağıda filetypes menüsünün yanında Full image yazan bir pencere görürsünüz o pencerede eğer resample seçeneğini girerseniz bu şekilde resmi sayfaya almadan önce çözünürlüğünü, boyutlarını ayarlayabilir ve sayfaya istediğiniz ölçüde getirebilirsiniz. İyi çalışmalar kolay gelsin.

0rpheus

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar. yanlis yönlendirme yapmayin. bir programın özelliklerini tam olarak bilmeden üstüne yorum yazmayalım. resimleri import ederken corelin böyle bir özelliği var arkadasım. import yaparken açılan pencerede resmi seçtikten sonra aşağıda filetypes menüsünün yanında Full image yazan bir pencere görürsünüz o pencerede eğer resample seçeneğini girerseniz bu şekilde resmi sayfaya almadan önce çözünürlüğünü, boyutlarını ayarlayabilir ve sayfaya istediğiniz ölçüde getirebilirsiniz. İyi çalışmalar kolay gelsin.

Dostum teşekkürler bunu bende bilmiyordum. Zaten o yüzden bildiğim kadarı ile diyerek başladım mesaja.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
rica ederim orpeus. benim zaten dikkat cekmek istediğim nokta şunu yapamaz bunu yapamaz gibi programları tam tanımadan fikir yürütmek. Bir programda yapmayı bilmemek programın onu yapamadığı anlamına gelmiyor diye yazdim. yani şey gibi arabanın ibresi 200 ama sen devirli kullanamazsan asla 240 ile gidemezsin : e ozaman araba 240 km hızla gitmiyor mu demen lazim yoksam ben 240'la gidemiyorum mu demen lazim ?:p benim söylemek istediğim buydu. :)