İMSAKİYE ÇALIŞMASI
dilek7837 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 May 2014 Mesajlar 132 Tepkime puanı 0 Yaş 32 7 Haz 2014 #1 İMSAKİYE ÇALIŞMASI
C chessman007 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 13 May 2013 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 7 Haz 2014 #2 elinize sağlık vakitleri nerden alıyorsunuz?
kadiracar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 69 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.kadiracar.com 7 Haz 2014 #3 "Yekta İletişim'in" olduğu bölüm beyaz fonda olmuş olsa daha iyi durur diye düşünüyorum. Tabi benim görüşüm. Elinize sağlık..
"Yekta İletişim'in" olduğu bölüm beyaz fonda olmuş olsa daha iyi durur diye düşünüyorum. Tabi benim görüşüm. Elinize sağlık..
dilek7837 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 May 2014 Mesajlar 132 Tepkime puanı 0 Yaş 32 7 Haz 2014 #4 chessman007' Alıntı: vakitleri nerden alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... diyanetin kendi sitesinden kadiracar' Alıntı: "Yekta İletişim'in" olduğu bölüm beyaz fonda olmuş olsa daha iyi durur diye düşünüyorum. Tabi benim görüşüm. Elinize sağlık.. Genişletmek için tıkla ... denemesini yaparım teşekkr ederm yorumunuz için Moderatör tarafında düzenlendi: 7 Haz 2014
chessman007' Alıntı: vakitleri nerden alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... diyanetin kendi sitesinden kadiracar' Alıntı: "Yekta İletişim'in" olduğu bölüm beyaz fonda olmuş olsa daha iyi durur diye düşünüyorum. Tabi benim görüşüm. Elinize sağlık.. Genişletmek için tıkla ... denemesini yaparım teşekkr ederm yorumunuz için