Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

InDesign de Metin aktarma sorunu

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
SeLam arkadaşLar; İndesign'e metini import ederken 7,8 sayfa kadar aLıyor, metnin devamını çekmiyor. Metinin içersinde styLe ve dipnotlar var. Ancak; StyLerri devre dışı bırakınca metin geLiyor. BaşLık ve dipnotLarın özeLLiğini kaybetmemesini istiyorum. Sorun nerde oLabiLir acaba? Cevap buLabiLirsem sevinirim TeşekkürLer

Benzer konular

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
SeLam arkadaşLar; İndesign'e metini import ederken 7,8 sayfa kadar aLıyor, metnin devamını çekmiyor. Metinin içersinde styLe ve dipnotlar var. Ancak; StyLerri devre dışı bırakınca metin geLiyor. BaşLık ve dipnotLarın özeLLiğini kaybetmemesini istiyorum. Sorun nerde oLabiLir acaba? Cevap buLabiLirsem sevinirim TeşekkürLer

sayfanın en sonuna gelip çıkmayan metnin olduğu yerde kırmızı minik bir çarpı olması gerek. ctrl ile ona tıklayıp pages bölümünden yeni sayfa açın. daha sonra sayfanın başına gelerek shift tuşuna basarak tıklayın..
Resimli olarak anlatmak isterdim ama şuan kendi bilgisayarımda olmadığımdan anlatamıyorum. ama sorun çözülmezse ekran fotoğrafını çekip foruma yüklerseniz daha iyi anlatabilirim..
styller için de ; chracter styleden dipnot, bold, italik kısımları tanıtmanız gerek..

cleverblue

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
AnLadım söyLediğinizi, yaLnız denemiştin daha önce söyLediğinizi. StyLe iLgiLi bir probLem oLduğunu düşünüyorum? Ayrıca iLginç oLan kırmızı kutucuk ortada yok.

Son düzenleme: