Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Indesign'da Text Wrap Menüsü Kullanımı

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
10590669.jpg

58063578.jpg

81871740.jpg

35692901.jpg

81011783.jpg

27554077.jpg

30692019.jpg

94409539.jpg

İyi kullanımlar..

Benzer konular

caaansuuu

🌱Yeni Üye🌱
çok iyi bi anlatım olmuş çok saolun...Bende yeni başlıyorum indesinge cçok faydalı oldu benim için...

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
çok iyi bi anlatım olmuş çok saolun...Bende yeni başlıyorum indesinge cçok faydalı oldu benim için...

Rica ederim...
ßende konuya kimse yazmayacak mı diye düşünüyordum..
Konu bir çok kişi tarafından istenmişti :)

İyi kullanımlar..

abdulcambaz66

🌱Yeni Üye🌱
CS4'de photoshop kullanılmadan aynı işlemi daha hızlı yapabilirsiniz.Anchored object menüsünden OBJECT>ANCHOR OBJECT >OPTİONS BURADA referans nokrasını sağ üst olarak tıklayın x eksenini 0 mm ye getirin.Anchor yani çapa işareti çıkınca open story editöre geçin paragrafın başlangıç noktasını çapayı hareket ettirerek imajın hareket alanını genişletebilirsiniz. Devamı ******
sevgiler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
CS4'de photoshop kullanılmadan aynı işlemi daha hızlı yapabilirsiniz.Anchored object menüsünden OBJECT>ANCHOR OBJECT >OPTİONS BURADA referans nokrasını sağ üst olarak tıklayın x eksenini 0 mm ye getirin.Anchor yani çapa işareti çıkınca open story editöre geçin paragrafın başlangıç noktasını çapayı hareket ettirerek imajın hareket alanını genişletebilirsiniz. Devamı ******
sevgiler

Bahsettiğin yöntem açıkcası bana saçma geldi.. Önyargılı olmamak için denedim ama bir fonksiyon göremedim..

Ezentere

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.denizulusoy.com
Hocam benim indesign'de olmuyor. Nedenini çözemedim programı ve bilg. da açıp kapadıysam da bana mısn yahut sana mısın demiyo. Bir metnimiz var ve place kullanarak bir resim getirip yazının ortasına koyuyorum ardından dediğiniz gibi text wraptan gerekli kutucukları da işaretliyorum lakin hiç bi gelişme olmuyor. Neden olabilir?

Ezentere

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.denizulusoy.com
Hocam benim indesign'de olmuyor. Nedenini çözemedim programı ve bilg. da açıp kapadıysam da bana mısn yahut sana mısın demiyo. Bir metnimiz var ve place kullanarak bir resim getirip yazının ortasına koyuyorum ardından dediğiniz gibi text wraptan gerekli kutucukları da işaretliyorum lakin hiç bi gelişme olmuyor. Neden olabilir?

Sanırım çözdüm. Şöyle ki text'i ilk başta yazarken bir kutu vb. şekil içine yazarsak komut çalışıyor. Sanırım benim gibi yeni başlayanlar için bunu da ifade etmek iyi olacak.

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Sanırım çözdüm. Şöyle ki text'i ilk başta yazarken bir kutu vb. şekil içine yazarsak komut çalışıyor. Sanırım benim gibi yeni başlayanlar için bunu da ifade etmek iyi olacak.

Sorunu çözmenize sevindim.. Zaten amaç biraz da neler yapılabileceğini göstermek.. Zaten sorular yanıtsız kalmıyor burda..

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazıyı google da arattığımda buldum.ya şu yazı bana şuanda sıcak kumlardan serin sulara girmek gibi bir his verdi düşünün artık:D çook teşekkürler

kesman

🌱Yeni Üye🌱
Zahmet edip emek verdiğiniz için teşekkür ederim. Gerçekten çok yararlı oldu.

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
sevgiler

bu komutun ( anchor object ) text wrapla ilgisi yok ama çok önemli başka bir sorunu çözen bir işlem. diyelimki 100 sayfalık bir kitap var. resimler ilgili yazıların yanında veya altında, üstünde..Bir resmi çapaladığınız zaman ( cut-paste ) veya ( copy-paste ) resim çapaladığınız yerden yazıyla beraber hareket eder. Yani resim sabit kalmaz. Çapaladığınız yerdeki yazıyla yukarı aşağı hareket eder..

dolp2323

🌱Yeni Üye🌱
indesign cs6 ????

cs6 da aynı sonucu vermiyor. resmin sol üst köşesinde yuvarlak şeffaf daire çıkıyor. bunun şeklini de değiştiriyorsun ama resimde herhangi bir değişikliğe sebep olamadım...

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
cs6 da aynı sonucu vermiyor. resmin sol üst köşesinde yuvarlak şeffaf daire çıkıyor. bunun şeklini de değiştiriyorsun ama resimde herhangi bir değişikliğe sebep olamadım...

neler yapmak istediğinizi yazabilirmisiniz , kendi bilgi dağarcığımla belkide yardımıcı olabilir size

dolp2323

🌱Yeni Üye🌱
safari adlı arkadaşın dediklerini yapıp sonucu göreyim dedim. birebir yaptım ama sadece bu resimde ki görüntü oldu.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
yanlışlıkla 2 tane paths oluşturmuş olabilirmisiniz ve ardından text wrap bölümünden diğer path 2 secmiş olabilirmisiniz ?