Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnfiniti SpectraPQ 15Pl Nasıldır

BuBiM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam Herkese Öncelikle İnfiniti Spectra PQ 15 Pl Nasıldır ne gibi artıları ne gibi eksileri vardır baskı hızı nasıldır seıko konıca diğer makinalarla kıyasladığında arasındaki fark ne dir bilgi verirseniz çok sevinirimm

Benzer konular

edareklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
infiniti

selam Herkese Öncelikle İnfiniti Spectra PQ 15 Pl Nasıldır ne gibi artıları ne gibi eksileri vardır baskı hızı nasıldır seıko konıca diğer makinalarla kıyasladığında arasındaki fark ne dir bilgi verirseniz çok sevinirimm

infiniti için Sana büyük ihtimalle özak elindeki eski xaar kafa makineyi alıp üstüne ödeme yapmanı isteyeceklerdir.Fakat birkere makineyi 2kat pahalı satıyorlar.Ayrıca Makineler şifreli ve bir gün geciktirirdiğinde ödemeyi makinayı koltuğunun altına alırsın.

BuBiM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
makinayı aldım 30 liraya 20 ay vade 0 peşinat haziranda 5 binlik çek verdim diğer kalan ödemeyi ay da 1binlira ara ödemeler var 2 3 tane o kadar normalde makinayı alanlara sordum 40 liraya bile alanlar var 250 spectra pQdan bahsediyorum ben çok uygun aldım bide sıfır peşinat

nurdijital

🌱Yeni Üye🌱
MAKİNA alacaksanız eğer bakın myjet 14 picolitre konica 3.2 makinayı matis grup satıyor yeni myjet distribütörü müş wep sayfasından facebook dan inceledim piyasadaki bir cok makinadan daha uygun ve cok kaliteli ben almayı düşünüyorum inş olur çok detaylı kullanımı kolay photo print kullanıyor muş makina , eger makina alacağım diyorsanız bir bakın derim ..