sampiyonemre
🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar öncelikle merhaba...Bunda dört ay önce tüm kafalarım boya pompalarken ip gibi akarken KIRMIZI kafa biranda damla damla akmaya başladı ve her baskıda kafa kesti...teknik servisi çağırdım ve kırmızı kafayı sarı kafaya,sarı kafayıda kırmızı kafaya taktı...Sorunum kısmen düzeldi...düne kadar bu şekilde makinayı kullanırken,şimdi tekrardan kırmızı kafa (Eski sarı kafa) Damlacıklı bir şekilde akıyor ve kafa kesiyor...ne yaptıysam olmadı...kafa voltajlarına baktım..hortumlarına baktım...kafa adaptörlerine baktım sorunu çözemedim...işin ilginç yanı şu ki SARI kafada (eski kırmızı kafa) şimdi boya pompaladığımda ip gibi bazen akıyor......Kafa testi aldığımda kafalar gayet iyi gözüküyor....sorun boyalardan desem uzun zamandır bu boyaları kullanıyorum ki bana göre boyalardan değil...
Bir fikri olan varmı acaba...Kafayı yemek üzereyim..işlerim birikti bunun nedemek olduğunu anlarsınız :sadsmile:
Bir fikri olan varmı acaba...Kafayı yemek üzereyim..işlerim birikti bunun nedemek olduğunu anlarsınız :sadsmile: