Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
logonun arkasındakı şeritin amacını anlıyamadım renkler uyumsuz logoda yazı arkasındaki fontu bence kullanmamalısın ve daha geniş düşünmeye çalış artık 3 boyutlu logolar çıkıyor ve çok daha güzel çalışmalar ve logolar meydana çıkıyor hele bu bir ajans logosu sizden müşteriler logo çalışması istiyicek yani önce sizin logonuzun müşteriyi kendine çekmesi gerekiyor.. INFINITY yazısında 3 I,2 N harfi var bunlara dikkat et kullanabilirsin!!yaptığın logonun küçük hali ve siyah-beyaz halide çok önemli çalışmanı bunlarıda yaptıktan sonra değerlendirirsen daha güzel sonuç alırsın..
anlamı olmayan bi kalabalık söz konusu serit, yazının arkasındaki gölge gereksiz sadece bir araya getirmişsin bence sadeleştir en başta o kırmızı seriti kaldırmalısın fontta da alternatif düşün ya serifli yada serifsiz kullan iki farklı tipe gerek yok bu calışmada. bu başlangıç olabilir yani bişeyleri bi araya getirmek simdi yap boz gibi tak cıkar bakalım denemelerinden ne kalıcak eline kolay gelsin
kırmızı zeminde beyazın altına mavi olmamış yaz kaldır yada siyah yap kırmızı bantı biraz daha uzat bir kaç değişik font dene (büyük harf küçük harf) ajans yazısında mavi bantta gereksiz gibi duruyor bana göre
yorumlar için teşekkürler. O sucuk anımsatan oval, sonsuzluk kelimesinin simgesidir. Bilmeyenler için açıklama olsun dedim Infinity'de sonsuzluk demek olduğuna göre sucukla değilde sonsuzlukla bağlantılı bir oval)). Çok hızlı yapılmış bir logo. Çook çalışmak lazım tabi. Finalde kararımı vermiş değilim. Çıkar iyi bişeyler. Merak edenlere ....