Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

infinity logo

gülsemen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
infinityno3.jpg

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
bence biraz daha çalışmalısın derim ben iyi çalışmalar

krtlonr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logonun arkasındakı şeritin amacını anlıyamadım renkler uyumsuz logoda yazı arkasındaki fontu bence kullanmamalısın ve daha geniş düşünmeye çalış artık 3 boyutlu logolar çıkıyor ve çok daha güzel çalışmalar ve logolar meydana çıkıyor hele bu bir ajans logosu sizden müşteriler logo çalışması istiyicek yani önce sizin logonuzun müşteriyi kendine çekmesi gerekiyor..
INFINITY yazısında 3 I,2 N harfi var bunlara dikkat et kullanabilirsin!!yaptığın logonun küçük hali ve siyah-beyaz halide çok önemli çalışmanı bunlarıda yaptıktan sonra değerlendirirsen daha güzel sonuç alırsın..

iyiçalışmalar..

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
biraz daha farklı bi çalışma yapmalısın vede renkler uyumsuz geldi bana

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
bana bir kot firmasını çağrıştırdı...

gök-khan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logo, bana bir sucuk markasını çağrıştırdı. Oval bir zemin, renkler, şerit üstüne yazı falan... Bence daha farklı bir çalışma yapmalısınız.

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
anlamı olmayan bi kalabalık söz konusu serit, yazının arkasındaki gölge gereksiz sadece bir araya getirmişsin bence sadeleştir en başta o kırmızı seriti kaldırmalısın fontta da alternatif düşün ya serifli yada serifsiz kullan iki farklı tipe gerek yok bu calışmada. bu başlangıç olabilir yani bişeyleri bi araya getirmek simdi yap boz gibi tak cıkar bakalım denemelerinden ne kalıcak eline kolay gelsin:)

ozzii

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence sade logolar daha iyi çok boğmuşsun
sen ajans olarak kendine böyle logo yapıyorsan müşteriye yapacağınıda merak etmiyor değilim

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
kırmızı zeminde beyazın altına mavi olmamış yaz kaldır yada siyah yap
kırmızı bantı biraz daha uzat
bir kaç değişik font dene (büyük harf küçük harf)
ajans yazısında mavi bantta gereksiz gibi duruyor bana göre

iyi çalışmalar

gülsemen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlar için teşekkürler. O sucuk anımsatan oval, sonsuzluk kelimesinin simgesidir. Bilmeyenler için açıklama olsun dedim:) Infinity'de sonsuzluk demek olduğuna göre sucukla değilde sonsuzlukla bağlantılı bir oval:))). Çok hızlı yapılmış bir logo. Çook çalışmak lazım tabi. Finalde kararımı vermiş değilim. Çıkar iyi bişeyler. Merak edenlere ....:)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaki şerite bence hiç gerek yoktu biras amacından saptırmış logoyu.Çalışman fena değil fakat daha farklı şeyler denemelisin...
emeğine sağlık.