Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim sağolun o kadar da şahane olmadı ama olmasını istiyorum gördüğünüz eksik noksan nereler var gözüm kör oldu işi yapan adam hiç bi zaman hatayı göremez eksik yeri göremez bende şu an o durumdayım
bence de güzel olmuş bir tek kapaktaki hayallerinizi inşa ediyoruzdaki hayallerinizi biraz zor okunuyor. 2 ve 3. sayfada da çizgiye çok yakın olmuş bir de 3D mahmut yoğun ne anlamadım
bence de güzel olmuş bir tek kapaktaki hayallerinizi inşa ediyoruzdaki hayallerinizi biraz zor okunuyor. 2 ve 3. sayfada da çizgiye çok yakın olmuş bir de 3D mahmut yoğun ne anlamadım
Eğer daha estetik ve şık bir tasarım çıkarmak istiyorsanız bu taraz çalışmaları inceleyin.Yerleşim çok basit duruyor. İlla görselleri asker gibi dik ve belli bir düzene sokmak gerekmiyor. Biraz sıradışı olsun.
Nihat Baysal'a katiliyorum fotograflari biraz daha farkli bir sekilde yerlestirebilirsiniz. İlkine nazaran mavi renk daha ideal biraz daha calisilmali yine de üzerinde. kolay gelsin.