64 sayfalıksa önce matbaanızla konusun . tek dikiş,telli,yapıştırma olmasına göre ve matbaaya göre değişen formatlar var öncelik bunlar arkadasım. Nedeni ise uzun bir çalışma var önünde ve nasıl baslarsan oyle gider. sonra düzeltmesi zor olur hangi programda hangi formatta bunu belirlemelisin.
https://www.grafikerler.net/son-32-sayfalik-insert-calismam-t22164.html burdanda fikir edinebilirsin. İc tasarım olarak size önerim, Ürün gurblarına ayırın ve her grubun kendine has sayfası olmasına dikkat edin. calısırken ben 2 sayfa bütünlüğünde calısıyorum sizede öneririm bu sekilde baskıda sayfa düzeninde sorun yasamassın.
çalışma alanı olarak A4 olarak düşünürsek 30,3 cm ile 42,6 cm (cift sayfa) olarak calısıyorum
resimlerin ve yazıların 3 mm den daha fazla kenarlara yaklastırmamalısın. Bu esnada calısmanda guide (yardımcı cizgiler) kullanman çalışmanda daha sonra sorun yasamaman icin şiddetle tavsiye ederim onun dısında baskı kalitesi icin materyal kullanımlarını biliyorsunuzdur. Kolay gelsin iyi çalışmalar takıldıgınız bir konu olursa burdan yardımcı olmaya calısırız.