Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Işık Oyunu ?

Bartholomeww

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dinozor.org
Bende bir fotoğrafımı paylaşmak istedim, Işık oyunları ilginizi çekermi ?

e95ff5f049ef7c2db2848b0.jpg

Benzer konular

Bartholomeww

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dinozor.org
:D Süpermiş. İlk kez görüyorum. Çekimi nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?

tripod kullanarak makineyi sabitledim. enstantene ayarını en düşük ayara yani 30 sn ye, iso ve diyaframıda o ayara göre hazırladım. 30 sn boyunca çekti. mangal sönmek üzereydi, o yüzden ışık az, yoksa kıvılcımdan görünmezdi fotoğraf ... sönük bi mangal bu görrdüğünüz, zor 30 sn boyunca yellemekle bu çıktı ortaya :)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
tripod kullanarak makineyi sabitledim. enstantene ayarını en düşük ayara yani 30 sn ye, iso ve diyaframıda o ayara göre hazırladım. 30 sn boyunca çekti. mangal sönmek üzereydi, o yüzden ışık az, yoksa kıvılcımdan görünmezdi fotoğraf ... sönük bi mangal bu görrdüğünüz, zor 30 sn boyunca yellemekle bu çıktı ortaya :)

:) Çok teşekkür ederim. Sanırım benim dijitalle olacak iş değil. :D Ama ben de deneyeceğim. Belki farklı mangal pozları yakalarım. :D:D

Bartholomeww

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dinozor.org
Canon larda yapılıo dio biliyorum ... diğerlerindede yapılabilir. manuel ayarları az olsa bile ufak ayarlamalar yapılabilr... mod. ayarlarıda yardımcı olucaktır.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bende çekerken yelledim mangalı ve benimki de sönmek üzere idi :D
Denemekki mantıklarımıız aynı çalışıyor :giggle:

sdbyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ucgenmedya.com
Tabii ki yalnızca Canonda değil tüm slr makinelerde yapılabilir. Yapacağınız tek şey bir tripod veya sabit, düz bir yer (sehpa, sandalye vb.) ve makinenizin ayarlarını doğru yapmak..

Bartholomeww

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dinozor.org
Tabii ki yalnızca Canonda değil tüm slr makinelerde yapılabilir. Yapacağınız tek şey bir tripod veya sabit, düz bir yer (sehpa, sandalye vb.) ve makinenizin ayarlarını doğru yapmak..

tabiki tüm slr makinelerle yapılır, arkadaşta compact olduğu için o açıklamayı yaptım, compakt makinelerden bahsettim yani.