israili herkez kınıyo fakat bu imzalarla yürüyüşle olacak şeyler deyil israilin ürünlerini tüketerek her saniye israile destek oluyoruz cocacola eti danone airel ve sayamadığım biçok ürününü tüketiyoruz yani 1 füzede biz katkıda bulunuyoruz onlara yapılanlar dehşet verici insanlık deyil ama milletimiz bu konuda çokda duyarlı deyil sadece seyirsi
israili herkez kınıyo fakat bu imzalarla yürüyüşle olacak şeyler deyil israilin ürünlerini tüketerek her saniye israile destek oluyoruz cocacola eti danone airel ve sayamadığım biçok ürününü tüketiyoruz yani 1 füzede biz katkıda bulunuyoruz onlara yapılanlar dehşet verici insanlık deyil ama milletimiz bu konuda çokda duyarlı deyil sadece seyirsi
şahsen vazgeçemiyor kelimesine inanmıyorum insan isterse yapamayacağı şey yoktur. ben mek danıltsa sadece bir kere gittim oda altı yaşındaydım ve koka kolayıda tüketmiyorum kolaturka zaten daha çok hoşuma gidiyor. yani şu haytta onların her birinin bir alternatifi var insanlar kullnamak zorundada değiller ama kavrayamıyorlar yazıkk..
Bu seferki Türkiyenin tepkisi gerçekten çok hoşuma gitti ülke güçlendikçe zulme ve haksızlıklara karşı duruşuda güçleniyor. Hadi hep birlikte ülkemizi güçlendirmeye...
dünyanın heryerinde kapitalist sistemin yandaşlarrı we o sistemin en çok ekmeğini yiyen insanlar diğer küçük çaplı uygarlıklara kendi sistemini oturtup daha fazlasını elde edebilmek için gün geçtikçe yaptıkları zulmleri daha da arttırıyor israilin filistine yaptığı zulm de bunlardan yalnızca bir tanesi toplu tüfekli füzeli israili karşı sapanlı taşlı sopalı filistin hergün insanlar ölüyor be hergün kayıtsız kalınıyor olan bitenlere burda yapılması gereken ilk baştaki tepki halktan önce hükümetlerdedir örneğin venezuella başkanı Hugo Rafael Chávez Müslüman bir toplum olmamalarına karşın israil konsolosluğunu kapatım büyük elçiyi sınır dışı etti ve israil mallarını boykot etti işte tepki budur işin önemli olan noktası din siyaset vs. hiç birisi değil insanlıktır ve insanlıktan bi nebze olsun nasibini almış olan varlıklar bu zulm için elinden geleni yapar Kadir Murat Ersoy Teşekürler
Allah Zulme uğrayanlara sabır, zulmedenlere gazap versin. İsrailin Kuruluş Hikayesi Tam bir tarih dersi, Neden insanlar milli değerlerine sahip kalmalı nın net cevabı. Allah Bizi Fİlistinin durumuna düşürmesin