Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul Anadolu Yakasında Yetiştirilmek Üzere Grafiker

Ramazan Korkmaz

🌱Yeni Üye🌱
Yetiştirilmek Üzere Anadolu Yakasında Grafikerim.

Aranan Şehir: İstanbul

Okulunuz:

Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Ben Photoshop İndesing ve corel olmak üzere iyi derecede dreamweaver ı da site yapabilcek kapasitede biliyorum. Benim eksiğim pratik bir işe girip hem iş hayatına alışmak hemde işi daha iyi öğrenmek istiyorum.

E-posta: ramazan.korkmaz.rl@hotmail.com

Telefon: 0537 598 62 30

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

Ramazan Korkmaz

🌱Yeni Üye🌱
kadıköy ataşehir tarafındayım gebze baya uzak kalıyor bana saolun ilgilendiğiniz için

Ramazan Korkmaz

🌱Yeni Üye🌱
İstanbul Anadolu Yakası Yetişrilmek Üzere Grafiker ( Ücret Beklentim Yok ) - İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası Yetişrilmek Üzere Grafiker ( Ücret Beklentim Yok )

Aranan Şehir: İstanbul

Okulunuz: Bilgisayar Programlama ve Teknolojisi 2 Yıllık Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Bartın M.Y.O

Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum

Referanslar: İndesign ve Photoshop kullanarak yaptığım çalışmalar mevcut istenildiği taktirde sunulacaktır.

İşle ilgili açıklama: Ücret beklemememin sebebi şimdiye kadar iş tecrübemin olmaması.Ben Photoshop İndesign Corel ağırlıklı Dreamweaver FreeHand ve sitelere flash animasyonlar ekleyebilcek kadarda flash bilgisine sahibim.İndesign kullnarak dinamik hareketli dergi vb web üzerinden tasarımlarda yapabiliyorum.Tabiki ben buraya bildiğim programları yazdım fakat ben bunları ne kadar çok iyi biliyorum dersem diyeyim iş tecrübesi çok farklı bir şey.Portlolıo mecvuttur.İstenildiği taktirde sunulacaktır.

E-posta: ramazan.korkmaz.rk@hotmail.com

Telefon: 0537 598 62 30