Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

istanbul avrupa yakası staj yeri arıyorum.

feyzaaaa

🌱Yeni Üye🌱
Lisede Grafik ve fotoğraf bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. Bu sene haftanın 3 günü (Çarşamba, Perşembe , Cuma)olmak üzere zorunlu stajım var.
-Freehand ve Photoshop programlarını kullanabiliyorum.
İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorm.Kapalı bir kızım. Kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

onurist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İletişim bilgilerinizi yazarsanız sizinle irtibat kurabiliriz

mrged

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar resimli cv nizi ve portfolyonuzu info@semureklam.com adresine gönderirmisiniz. Ücret beklentinizi de belirtirseniz memnun oluruz.
Çalışmalarınız da Başarılar.

Anil27

🌱Yeni Üye🌱
AVCILAR - AMBARLI STAJYER

Çalışma Şartları: Staj vermek istiyorum

İşle ilgili açıklama: Firma ismi: ANIL IÇ GIYIM A.S
Çalışma şartlarıtajyer
Özellikleri: Grafik programlarını (freehand-photoshop-illustrator tanıyan azda olsa kullanabilen 15-25 yaş arası bayan, ilgili okullarda okuyan veya bu işi seven arkadaşlar)
İşin mahiyeti: Moda ve Tasarım Departmanımızda grafik ve ürün üzeri baskı tarasımlarında yardım ve öğrenmesi.

E-posta:

Telefon: 0212 422 40 07