Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İstanbul için yaptığım bir afiş çalışması!

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öğrenci olan kuzenimin gereksinimleri üzerine yaptığımız bir çalışmadır.
istanbulafi02.jpg

Son düzenleme:

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yüklemede sorun var zannedersem, çalışma görünmüyor.

erokas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok beğendim.
Özellikle İstanbul yazısının işlenmesi çok iyi bir çalışma bence

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler erokas.Arkadaşlar resim yüklü şu an ama sanırım biraz geç açılıyo erokas arkadaşımız görebildiğine göre sorun bu sanırım.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
görseli göremiyorum creedwarden verdiğin linki bakınız

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görseli göremiyorum creedwarden verdiğin linki bakınız
Yüklemede sorun yok arkadaşlar herşey normal fakat dediğim gibi ebattan mı içeriğinde ki fotoğrafllardan mı bilmiyorum çok geç açılıyo.Şimdi biraz daha kalitesini düşürüp koyuyorum arkadaşlar teşekkür ediyorum.

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şimdi bir sorun kalmamıştır umarım...
istanbulafi02.jpg

Arkadaşlar, birkaç yorumunuzu bekliyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Düzelt butonu aktif olmadığı için tekrar yükledim.Peki ne yapmalıyım yeni bir konu mu acmalıyım? O konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk ve sonradan eklediğiniz çalışmalar şuan görünüyor.
Alt yazı çok uzun..Kısa bir yazı olsa daha anlamlı olabilir.
İstanbulun İ sine illaki dini sembolleri koymak zorundamısınız?

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
kusura bakma ama estetikten yoksun bir afiş
bir kaç resim alıp eklemekle afiş yapılmaz
istanbul denilince akla sadece ibadet yerlerimi gelir

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) Kusura bakmayın açıklama yapmadığım için tepkileriniz normaldir. 3 Din'in (Müslümanlık, Hristiyanlık, Musevilik) birleşimi üzerine bir afiş yapılması istendiği için böyle bir şey çıktı ortaya, kişisel bir afiş değil yani. Yazının uzun olması konusuna gelince; dediğim gibi kuzenimin okulu gereği yapılan bir afiştir ve öğretmeni bu yazıyı kullanın demiş. Ayrıca okul tarafından beğenildi ve kullanılmak üzere baskıya yollandı. Bu açıdan bakarsanız belki daha sağlıklı yorumlar olabilir, teşşekkür ediyorum.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Basit bir çalışma olmuş ve 3 farklı yapıyı yani dini inancı kültürel bir bagdaştırma vermeden sadece fotograflarını koymakla bu kadar geniş kapsamlı bir konuyu anlatamadığınızı düşünüyorum.. yani 3 farklı din var .. ee evet bu güzel bişey.. hepsi farklı fotograflardan croplanmış evet?.. Aralarındaki bagı vericek hiçbirşey yok .. kültür alışverişini anlatan.. Daha derin anlatılması gereken bir konu olduguna inanark çok yüzeysel olmuş diyorum.. Bunun yanı sıra.. 2010 ve istanbul avrupa kültür başkenti yazılarının farklı konumlarda olması üst üste alt alta çapraz bir şekilde ve yükselip alçalarak dizilmiş olmaları tamamen resmiyeti bozan bir çalışma olmuş.. Yinede emeğinize sağlık..

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorum için teşekkür ediyorum Dilara, farkına varmadığım konulara değinmişsin...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Yorum için teşekkür ediyorum Dilara, farkına varmadığım konulara değinmişsin...

Öğrenci olduğumuz için yaptıgımız çogu çalışma güncel konulardan alınıyor ve hiç bir şey kaçırmamamızı sağlıyor haliyle 2010 AKB konusuda bizim gündemimize oturmuş bir konuydu geçensene.. Derin bir şekilde inceleme yaparsanız gerçekten neden bahsettiğimi çok daha iyi anlarsınız.. :) Rica ederim bu arada :)

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışma güzel fakat istanbul yazısının İ sine vermiş olduğun hac ve diğer yıldız şekli beni rahatsız etti istanbulu daha farklı anlatmak lazım

darklett

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öğrenci olduğumuz için yaptıgımız çogu çalışma güncel konulardan alınıyor ve hiç bir şey kaçırmamamızı sağlıyor haliyle 2010 AKB konusuda bizim gündemimize oturmuş bir konuydu geçensene.. Derin bir şekilde inceleme yaparsanız gerçekten neden bahsettiğimi çok daha iyi anlarsınız.. :) Rica ederim bu arada :)

Anladım diye düşünüyorum sizi ama yine de derinlere inicem teşekkürler ;)

çalışma güzel fakat istanbul yazısının İ sine vermiş olduğun hac ve diğer yıldız şekli beni rahatsız etti istanbulu daha farklı anlatmak lazım

Burada bence o konuya takılmak biraz bizi dar düşünmeye götürür diye düşünüyorum. Konuya objektif bakmakta yarar var bence. Yerel bir afiş olmamasından dolayı genel olanı ele almakta yarar var. Ayrıca afişin amacı; İstanbul'un dinleri birleştiren ve bunu da maksimum barış ve huzurla yapan bir şehir olduğunu vurgulamaktır. Ama düşüncenizde de tabi ki haklısınız, saygı duyuyorum, teşekkürler...