Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

istanbul kisa film festivali

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
nacizane bir tasarim daha..

not: 21.si duzenleniyor mu bilmem 21 kulaga hosgeldigi icin oyle yazdim:D

not2: yerden yere vurmak serbest

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir kaç tuhafıma gidenler var. Neden İstanbul "K" harfinin üstüne binmiş ?

Yinede sade hoş gözüküyor...

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
bildiğim kadarıyla yazılarla böyle oynama sanatına Tipografi deniliyor, tipografi yapmış üstad..çokda güzel olmuş.

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben beğendim :)
Elinize sağlık bence çok güzel bir tasarım olmuş.

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben yazıları beyenmedim gerisi güzel 1 .si yazı baştan aşağıya çok kötü 2.si renkler berbat.kanımca :)

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
bende tasarım içindeki mizahı beğendim popcorn olayı:)

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
ben yazıları beyenmedim gerisi güzel 1 .si yazı baştan aşağıya çok kötü 2.si renkler berbat.kanımca :)

Zaten yazilari kaldirinca geriye begenilecek birsey kalmiyor... yine de yorumunuz tesekkur ederim..

not: "beyenmedim" degil beğenmedim olmali. Lutfen Turkcemizi iyi kullanalim ;)

yerden yere vurmaya devam edebilirsiniz :D

Bir kaç tuhafıma gidenler var. Neden İstanbul "K" harfinin üstüne binmiş ?

Yinede sade hoş gözüküyor...

ozel bir nedeni yok sadece harflerle oynamayi seviyorum, aslinda K harfini uzatip onu 1 yapacaktim ama 2'nin rengi hosuma gittigi icin bozmak istemedim..

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben zaten yazıları kaldırın demedım yazı karakterinden bahsettim.

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
yazıyla ilgili bazı ayrıntılara bende takıldım ama genelde güzel bi çalışma olmuş emeğine sağlık...

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
ne gibi ayrinti bunlar.. biraz daha bilgi verseniz..
herkes birseye takiliyor ama neye takildigini soylemiyor. Genelde hos ve guzel oldugunu bende biliyorum, bilmeyip, ogrenmek istedigim, yaptigim yanlışın ne oldugudur. yaziyla ilgili bir sorun var ama ne sorunu sorun kelimesi genel bir kelime bunu ozele indirgeseniz?

kusura bakmayin biraz sert bir msj oldu ama madem burda bilenler isin uzmanlari ve alici gozuyle bakanlar yorumda bulunuyorlar bu yorumlar yapivi ve kisiyi gelistirici yorumlar olmali, yoksa bende girerim herhangi bir konuya :
" genelde cok hos ama yazilari begenmedim bastan asagi rezalet, renkler cok kotu, yazi karakterleri igrenc, allah belani versin:)" derim bunu yoldan gecen adam'da der..
ha yok eger teknik olarak bir aciklama veya yorumda bulunamiyorsaniz isin ehli deiglseniz o zaman yorum yazip sifreli cumleler kurmak yerine izleyici olarak kalmayi yeglemelisiniz..

herkese tekrar sifreli-sifresiz yorumlari icin tesekkur ederim..:)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Benim sadece belirttiğim aşşağıdaki resimdede gösterdim bir kaç yazım şekili bozukluğuydu aşşağıdaki resimde gösterdim. Kısa yazarken fikir çok güzel "sa" diğer karakterlerden kısa olması ancak şu var : ufaltırken sadece free transform ile yukarıdan aşşağıya dalartmışsın buda yazı fontunun şekilini bozmuş. Genelde bu şekilde olunca süzülmüş diyorlar. Ayrıca "k" harfindeki amacı merak etmiştim sadece.

Diğer hususlara gelince gayet güzel bir çalışma zaten daha öncede söylemiştim ;)
festivalafiskucukgz1.gif

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Benim sadece belirttiğim aşşağıdaki resimdede gösterdim bir kaç yazım şekili bozukluğuydu aşşağıdaki resimde gösterdim. Kısa yazarken fikir çok güzel "sa" diğer karakterlerden kısa olması ancak şu var : ufaltırken sadece free transform ile yukarıdan aşşağıya dalartmışsın buda yazı fontunun şekilini bozmuş. Genelde bu şekilde olunca süzülmüş diyorlar. Ayrıca "k" harfindeki amacı merak etmiştim sadece.

Diğer hususlara gelince gayet güzel bir çalışma zaten daha öncede söylemiştim ;)
festivalafiskucukgz1.gif

yorum icin tesekkurler gokhan
.. iste bu bir yapici yorumdur. bende bir dahaki sefere yazi fontunun nasil olmasi ve nasil transform edilmesi gerektigini ogrenirim, biri derse "ya kirmiziyla mavi oraya olmamis ikisi arasndaki ahnek soyledir boyledir vs.." bende bundan sonra maviyle kirmizi kullanmam..
yapici yorum bunlardir, yoksa herkes der "begendim hos olmus" diye..

kendimizi boyle gelistiririz, haksiz miyim ustatlar?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Kesinlikle Poseidon arkadaşıma katılıyorum. Bir konu üzerinde belirtmek istediğiniz noktaları daha ayrıntılı yazmanız çalışmayı yapan arkadaşıda "doğruyu" bulması için yardımcı olamanız demektir.

Konu üzerinde kişisel beğenileriniz dışında yapılan işteki teknikleri göz önünde bulundurarak eleştiri yapmanız, sizin de ne kadar bilgi sahibi olduğunuzun göstergesi olacaktır.

Sanmıyorum ki Poseidon yorumlardan kırılmış olsun. Ama siz onu eleştirirken onun sizi eleştirmesi biraz trejikomik olmuş. Lütfen eleştirilerinizi yaparken sebep belirtiniz.

graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konsepte pek uygun değil,sıradan olmuş bu çalışmaları çevremizde fazlasıyla görebiliyoruz sıkça kullanılan birşey. kısa filmi belirtmek için yarım makara kullanmış onun yarım ya da tam olması kısa olup olmaması çok bişi fark ettirmiyor tarih ve yeri belirten yazı
sözde film gibi kullanılmış ama
filmin ortada devam eder bir havası pek yok. çok bişi farkettirmiyor.
not:iş sadece teknikte bitmiyor, önce düşünce (ki bu size ait olan birşeydir,sağlamlığına inanıyorsanız faaliyete geçirirsiniz)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
yorum icin tesekkurler gokhan
.. iste bu bir yapici yorumdur. bende bir dahaki sefere yazi fontunun nasil olmasi ve nasil transform edilmesi gerektigini ogrenirim, biri derse "ya kirmiziyla mavi oraya olmamis ikisi arasndaki ahnek soyledir boyledir vs.." bende bundan sonra maviyle kirmizi kullanmam..
yapici yorum bunlardir, yoksa herkes der "begendim hos olmus" diye..

kendimizi boyle gelistiririz, haksiz miyim ustatlar?

poseidon : renk konularındaki uyum hakkında çok güzel kaynak olabilecek bir site tavsiye ediyim...

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net

benim takıldıgım seyleri zaten bazı arkadaslarında ufak tefek belirtmiş olduklarını düşündüğüm için ayrıca tekrar yazmadım kırıcı olduysa özürdilerim ...
kullandığın obje ,objenin hareketi ,duruduğu yer çok hoş ve güzel ama bende fontun şekil bozukluğu ve bukadar çok renk kulanılmış olması objenin karizmasını sarstığını düşünmüştüm.
İşin ehli değilim ögrenecek bukadar çok şey varken cok uzun sürede işin ehli olamıyacağıma eminim:) tekrar özürdilerim eger yanlışbi anlaşılmaya sebep oldusam:(

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
evet iste buna yapici yorum denir.. eger yorumlar bu dogrultuda olursa sadece ben degil bu meslegi profesyonel olarak yapmak isteyen veya kendini gelistirmek isteyenlere referans olacaktir. Dusunun grafiker degilim ve gecenin bir yarisi karalama yaparken aklima boyle birsey geliyor heves edip ciziyorum ve ps ye aktariyorum fontlarla oynuyorum renklerle ugrasiyorum ve ortaya boyle birsey cikariyorum, ondan sonra profesyonellere soruyorum nasil olmus diye belki beni elestirirlerde bi konuda yardimci olurlar belkide bu ise hic baslamamam gerktigini, bende o yaraticiligin olmadigini soylerler diyorum belki bi iki seyi daha duzelttigimde super bi grafiker kafasi var sende derler diyorum aciyorum konuyu buyuk bir heyecan ve sevkle bekliyorum yorumlari, karsima cikan tek yorum:

" genel olarak cok hos ama, o renkler berbat, resim cok kotu, fontlarin kullanimi yanlis, konsept hatali ama genelde hos.." e tamam kotu ama neden kotu? yoksa kendinize rakip mi istemşiyorsunuzda boyle yuzeysel konusuyorsunuz :)

neyse, simdi nelere dikkat emem gerektigini anladim. dune kadar icimdeki heves bitmisti. bir daha isim disinda ps yi acmayi hic dusunmuyordum, yukaridaki bir kac yorum sayesinde tekrar ayni hevesi kazandim ve en kisa zamanda daha iyi tasarimlarla karsiniza cikacagim! iste yapici yorumlarin sonu..

tekrar herkese tesekkur ederim cok pis gaza geldim, savulun gari!:D

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende beğendim çok şeker olmuş ama O (kısa) k büyükya o biraz tuhafıma gitti

prenses

🌱Yeni Üye🌱
hoş bir tasarım

:lol:Bence çok güzel bir tasarım olmuş eline sağlık