Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tasarlamış olduğum 5.çalışmayı bastırmak istiyorum.fakat aynen bu şekilde olacak. dijital baskı merkezlerine sordum.sadece a4 olarak yapabileceklerini söylediler. kısacası bu şekilde nasıl bastırabilirim.yardımcı olurmusunuz?
emeğinize sağlık güzel olmuşlar..aklıma takılan; 3. görseldeki "AN" kısmınıda farklı bir renk vb. şekilde yapabilirmiydiniz acaba... çözmek için biraz ugrastım
emeğinize sağlık güzel olmuşlar..aklıma takılan; 3. görseldeki "AN" kısmınıda farklı bir renk vb. şekilde yapabilirmiydiniz acaba... çözmek için biraz ugrastım
türkiye denince ilk akla gelenlerin başında mevlana ve istanbul gelir. üstelik istanbul mevlevihanelerin en yoğun bulunduğu yerdir. istanbulun tanıtım filmlerinide incelerseniz illaki dönen bir semazen bulursunuz. birde googleye istanbul slüeti yazarsanız çoğunluk slüetin bir kenarında semazen görürsünüz. örnek:
[
ayrıca "de facto" nun da semazen vektörünü kullanığı bir istanbul tişörtününde olduğunu belirtmek isterim.