Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

istek : takı tanıtımı yapan bayan resmi

kimil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birkaç tane takı tanıtımı yapan ( küpe - kolye - yüzük ) bayan resmi gerekli internette aradım yanlız yüksek çözünürlüklü bulamadım elinde olup yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim...
şimdiden teşekkürler...

Benzer konular

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
birkaç tane takı tanıtımı yapan ( küpe - kolye - yüzük ) bayan resmi gerekli internette aradım yanlız yüksek çözünürlüklü bulamadım elinde olup yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim...
şimdiden teşekkürler...

sanırım arkadaşımızın bahsettiği resimleri isteğini okumadan göndermişsiniz üzerinde takı olan bir bayan resmi gerekiyomuş belki birilerinde vardırda arkadaşımızın işini görürüz bende bakıyorum...

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
:S Konuyu yalnış anlamışım :S sorry

Bunları buldum bazılarının üstündekileri yazıları deişdire bilirsin..

kampanya2.jpg

untitledsq3.png

untitledac7.png

03fake1da3.jpg

2000192258998122273rsey3.jpg

00052.jpg

00025.jpg

00026.jpg

00027.jpg

00050.jpg

00049.jpg

Anca Bunları Buldum Umarım Beğenirsin Off Öbürkilerinide Keşke Kaldırabilsem Adminlerimiz felanket kızıcak.

Son düzenleme:

kimil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok makbule geçti sağolun....

byozanask

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum bende birkaç tane takı tanıtımı yapan ( küpe - kolye - yüzük ) bayan resmi gerekli internette aradım yanlız yüksek çözünürlüklü bulamadım elinde olup yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim ama bende bir kaçtane öyle resim var bakalım nasıl gönderim işine yararsa ne mutlu sana yardımcı olabılırsem

byozanask

🏅Acemi Tasarımcı🏅

byozanask

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerekli herhangi gibi gümüş takı üzerine bayan resimleri isteyen arkadaşlar olursa bana *******@ ****** dan ulaşabilir bende yaklaşık 30 a yakın süper çözünürlüklü resimler var ;)

Moderatör tarafında düzenlendi: