İşyerinizde İşleriniz Günlük Halledilir
Aranan Şehir: Ankara
Program/Seviye: Adobe programları
(Photoshop, Indesign, Freehand) Çok iyi
(Illustrator) İyi
(Corel Draw-Quark-Office-Acrobat-Ps) İyi
Mac-Pc işletim sistemlerinde, herhangi bir sıkıntı yaşamamaktayım.
İş deneyimi ve içeriği: 10 yıllık bir deneyime sahibim. Çalıştığım yerler genelde Yayınevi, Matbaa olmuştur. İlkokul kitaplarından, Normal kitaplara, Katalog, Broşür, Dergi, Afiş vb. Matbu evraklara kadar işlerinizi rahatlıkla sonlandırırım. (Afiş-Amblem tasarımlarını hariç tutuyorum)
İstediğiniz programı siz belirleyin, gerisini bana bırakın!
Web Tasarım işinde ise az miktar bir bilgiye sahibim. (Ufak - Orta çaplı SIFIR siteler yapabilirim yalnızca)
Tasarım aşamasından, matbaa aşamasına kadar işi sorunsuz bir şekilde teslim edebilmekteyim.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Herhangi bir yerde çalışmıyorum. G Ü N L Ü K Y E V M İ Y E yöntemiyle işlerinizi gözetiminizde halledebilirim, ya da işin durumuna göre freelancer olarak.
Bilgisayar ortamında Portföy bulundurmuyorum. Basılı çalışmalarım mevcut.
Mail atmanız yeterlidir.
E-posta: grafik790@gmail.com
Aranan Şehir: Ankara
Program/Seviye: Adobe programları
(Photoshop, Indesign, Freehand) Çok iyi
(Illustrator) İyi
(Corel Draw-Quark-Office-Acrobat-Ps) İyi
Mac-Pc işletim sistemlerinde, herhangi bir sıkıntı yaşamamaktayım.
İş deneyimi ve içeriği: 10 yıllık bir deneyime sahibim. Çalıştığım yerler genelde Yayınevi, Matbaa olmuştur. İlkokul kitaplarından, Normal kitaplara, Katalog, Broşür, Dergi, Afiş vb. Matbu evraklara kadar işlerinizi rahatlıkla sonlandırırım. (Afiş-Amblem tasarımlarını hariç tutuyorum)
İstediğiniz programı siz belirleyin, gerisini bana bırakın!
Web Tasarım işinde ise az miktar bir bilgiye sahibim. (Ufak - Orta çaplı SIFIR siteler yapabilirim yalnızca)
Tasarım aşamasından, matbaa aşamasına kadar işi sorunsuz bir şekilde teslim edebilmekteyim.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
İşle ilgili açıklama: Herhangi bir yerde çalışmıyorum. G Ü N L Ü K Y E V M İ Y E yöntemiyle işlerinizi gözetiminizde halledebilirim, ya da işin durumuna göre freelancer olarak.
Bilgisayar ortamında Portföy bulundurmuyorum. Basılı çalışmalarım mevcut.
Mail atmanız yeterlidir.
E-posta: grafik790@gmail.com
Son düzenleme: