Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
haklısın, daha çok resmi bir italyan kurum havası verdi. üstüne fincan tarzı şeyler ekleyeceğim bakalım nasıl olacak. burada amacım L harfini italya haritasıyla özdeşleştirmeki aslında :rofl:
bu fontu kullanmamın nedeni üzerindeki delik parçalar var ya o yüzden işte. hani haritaya uysun diye. tabiki illa çizme olması gerekmiyor ama ne bileyim öyle yapmak istedim. sağolun
Haa illa L harfi değişik olacak diyorsun yani Çizmeyi kaldırman daha isabetli olmuş kek ve kahveyi bende beğendim.Birde kalın karakterlerle deneyebilirsin aslında.Altında ki yazılarıda daha sade bırakabilirsin. Eline sağlık.
Haa illa L harfi değişik olacak diyorsun yani Çizmeyi kaldırman daha isabetli olmuş kek ve kahveyi bende beğendim.Birde kalın karakterlerle deneyebilirsin aslında.Altında ki yazılarıda daha sade bırakabilirsin. Eline sağlık.
Bir de Value isteksiz değilim gerçekten. Yapmak istemesem yapmam para kazanmıyorum ki. Bir tek orada L'ye ikisinden de renk alıyor havası vermek istemiştim. Şimdi yarı yarı yaptım renkleri: