Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Joomla geliştiricisi arıyorum

itun

🌱Yeni Üye🌱
Yeni web sayfamızı Joomlayla yapmak istiyoruz. Bu konuda yardımcı olabilecek, tecrübeli ve İstanbul'da yaşayan arkadaşların yardımını bekliyorum.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

mTanriverdi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
tilpark.com
Joomla! ile ne yapmayı düşünüyorsanız size gerekli bileşen ve eklenti açıklamaları ile yardımcı olurum.

itun

🌱Yeni Üye🌱
Sitemizi joomlayla olusturmak istiyoruz. Ben bu konuda profesyonel birini ariyorum. Yani ucret karsiligi bu isi yapabilecek.

Sizin tecrubeniz nasil?
Daha once joomla yla yapmis oldugunuz sayfalar var mi?
Istanbulda mi yasiyorsunuz?
Sitemiz en azindan bir kac dilli, event calender li, news li, community li, contact form lu ve grafik acisindan guzel olmalli.

Tesekkurler.

itun

🌱Yeni Üye🌱
Size mail attım. Cevabınızı bekliyorum.

UnReaL4

🌱Yeni Üye🌱
Sitemizi joomlayla olusturmak istiyoruz. Ben bu konuda profesyonel birini ariyorum. Yani ucret karsiligi bu isi yapabilecek.

Sizin tecrubeniz nasil?
Daha once joomla yla yapmis oldugunuz sayfalar var mi?
Istanbulda mi yasiyorsunuz?
Sitemiz en azindan bir kac dilli, event calender li, news li, community li, contact form lu ve grafik acisindan guzel olmalli.

Tesekkurler.

daha önceden de joomla siteler yaptim. iletişime eçin benle çok uygun bi fiyata anlaşabiliriz , üstelik memnuniyet garantili.

unreal.4@hotmail.com

settlemoon

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.turktasari.net
settlemoon[at]gmail.com'dan iletişim kurabiliriz. ÖZGÜN joomla tasarımlı referanslarımı sizinle paylaşmak isterim.