Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kahve münüsü

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir cafe için masalara konulacak olan kahve menüsü kartı... Belirtmek isterim ki firmanın tüm çalışmalarında retro resimler kullanıldı.

pRad9.jpg

Benzer konular

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok başarılı tebrik ederim.

kelebek_fly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende beğendim elinize sağlık hoş olmuş

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğinize sağlık... güzel çalışma olmuş... bir öneri: düz font yerine antik bir font kullanılsa daha güzel durur diye düşünüyorum...

bunun gibi
chbxy.png

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
kahve içen kadın saç stili eskiyi anımsatmış buda kahvenin uzun geçmişini hatırlattı bana kahve resmi çok iştah açıcı resimler çok hoş bence emeğinize sağlık.

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğinize sağlık... güzel çalışma olmuş... bir öneri: düz font yerine antik bir font kullanılsa daha güzel durur diye düşünüyorum...

bunun gibi
chbxy.png

Ben bu tip çalışmalarda kolay okunan fontları tercih ediyorum. Zate fazlasıyla alt yazı olduğu için karışıklığa neden olabiliyor önerdiğiniz yazi karakterleri.

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Memoli46464: Ben bu tip çalışmalarda kolay okunan fontları tercih ediyorum. Zaten fazlasıyla alt yazı olduğu için karışıklığa neden olabiliyor önerdiğiniz yazı karakterleri.
Yinede tavsiyeniz için teşekkür ederim. Zaten çalışma basılmış ve kulanılır durumda...

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
kahve içen kadın saç stili eskiyi anımsatmış buda kahvenin uzun geçmişini hatırlattı bana kahve resmi çok iştah açıcı resimler çok hoş bence emeğinize sağlık.

Teşşekkür ederim yorumunuz için... Zaten konu açıklamasında da belirtmiştim. Çalışmalarda retro havası hakimdi.

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet bende açıklamasını yapmışım :)