Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kapak Çalışması

kanakan38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar bu calısmayı yenıden yaptım fakat acık yonlerını elestıren olmadı degerlı yorumlarınızı beklıyorum

Th£_G@RD!Y@N

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben Yorumlayacak BirŞey bulamadım Ellerine SAğlık :) Çok İnce Bir Çalışma :) Başarılarının Devamını Dilerim.

gulsah_grafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma gayet iyi görünüyor yanlız çerçeve ile içerdeki görsellerin renk uyumu yok bence çerçeveyide mavi tonlarda yapsan çok güzel olur

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
kenar cerceveyi hiç kullanmasan bence cok daha sık duracaktır eline sağlık..

kanakan38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tesekkurler Arkadaslar Forum zemını Beyaz oldugu için bende ılk olarak oyle yuklemıstım ama hıcte hos durmadı yenıden acele ıle bunu buldum bırdahakı calsımalarımı artık dıkkat ederek uygun bır zemınde yollarım yorumlarınız ıcın tekrar tesekkur ederım

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmaya en azından sloganı yansıtan bir espri katabilirdin. renkler uyumsuz. biraz daha çalışmalısın bence...
emğine sağlık.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Renkler uyumsuz ama atlas zemin bence 10 numara..onun alternatiflerini de denemelisin.. illaki çerçeve olmak zorunda değil gibi bi olay varsa derhal atmanı tavsiye ederim..Ve slogolan olarakta farklı bir şey kesinlikle şart '' Dünyaya açılan Kapı, Pencere, Tepsi; Maymun''..bi sürü muhabbeti var ve baymış durumda..Yaratıcılık harcadığın emekle bütünleşmeli:) kolay gelsin..

nevesta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş ama çerçeveyi beğenmedim. mavi ve lacivert yerler hoşta diğer renk bozmuş

semsx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım arkadaki fon bana çok gerek bir müşterim aynısını istiyo nette bulamadım çizim yapacak vaktim de yok senin icin sakıncası yok sa bana gönderirmisin ya