Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karakalem at çizimim..

sananeyau

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
atların ne zamandan beri saçları var :S

yele kısmını beğendiğimi söyleyeymem, ama kalan kısımlar güzel

samak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yelelerini birazdaha geniş yapabilirsin sırtına doğruda yele olması lazım kendi atımdan bilirim walla:)

cinesu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
cinesu.deviantart.com
Sanki burun kısmından gözlerine kadar olan alanda bir problem var. Aynı şekilde yelelerindede. Bana pek gerçekçi gelmedi. Daha çok fantastik bir at. Eline sağlık.

CeReNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eleştirler için teşekkür ederim dikkate alıcam :)

must_111_d

🌱Yeni Üye🌱
kulakları biraz dik olmuş ama genel olarak gayet güzel olmuş tebrik ederim

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sanki burun kısmından gözlerine kadar olan alanda bir problem var. Aynı şekilde yelelerindede. Bana pek gerçekçi gelmedi. Daha çok fantastik bir at. Eline sağlık.

arkadaşıma katılıyorum fantastik bi at gibi.. eline sağlık başarılar:)

ziyafettiny

🌱Yeni Üye🌱
bence çok başarılı...önemli olan ifade ve atın gözleri çok şey anlatıyo hiç bozma bence....doğan bi çocuğu yargılamak arkadaşların yaptığı bence...resme eleştiri yapanlar da çizsin de anlatsın ne demek istediklerini...bravo diyorum sadece

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence çok başarılı...önemli olan ifade ve atın gözleri çok şey anlatıyo hiç bozma bence....doğan bi çocuğu yargılamak arkadaşların yaptığı bence...resme eleştiri yapanlar da çizsin de anlatsın ne demek istediklerini...bravo diyorum sadece

Buraya eklenen herşey zaten eleştiri almak için eklenmiyor mu? Ayrıca çalışmanın sahibi durumdan memnun olurken bizler lütfen eleştirilere yorum yapmayalım. Başarı eleştiri ile olur ancak. Siz beğenmişsiniz bu sizin fikriniz beğenmeyen ve eksikleri farkedenlerin de istedikleri yorumu yapmaları en doğal hakları.

Lütfen bu konuda özen gösterelim.

İyi Çalışmalar.

CeReNN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bütün eleştirilere açığım beğenenede beğenmeyenede saygım sonsuz teşekkür ederim yalnız şunu belirtiyim çizdiğim at resmi internneten birinin yağlıboya çalışmasıdır bnde ona bakarak karakalemini yaptım ve çizdiğim at fantastik bi attı..

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
bütün eleştirilere açığım beğenenede beğenmeyenede saygım sonsuz teşekkür ederim yalnız şunu belirtiyim çizdiğim at resmi internneten birinin yağlıboya çalışmasıdır bnde ona bakarak karakalemini yaptım ve çizdiğim at fantastik bi attı..

İşte yapılan çalışmalarda çalışma hakkında bu şekilde bilgileri verirseniz. Yapılacak olan yorumlar bir o kadar değişir. Çalışmalarını buraya aktaran tüm arkadaşlar. Yapılan çalışmalar sonrasında açıklamasını mutlaka aynı mesajda bulundursun lütfen.

cagatay0

🏅Acemi Tasarımcı🏅
burun kısmı biraz yamulmuş gibi sanki çizgi roman çizmi gibi. ama gölgeler güzel ya beğendim. evet güzel evet tabi.........

cagatay0

🏅Acemi Tasarımcı🏅
belki sırt yeleleri kesilmi bakımlı bir aat da olabilir çünkü sırtında küçük tüylerde var...

rusemaniac

🌱Yeni Üye🌱
burun kısmi bi acaipime geldi benım ama geri kalan her yeri güzel ellerine saglıkk gayet güzel bi calişma karatmalarinde fena deil hani su boyun kısmındaki koyudan acıga dogru yaptın yerde bi ayrı hosuma gittii tekrar ellerine saglıkk devami beklerim.......

İ live wandalizmmm

MoRuQo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşların yorumu tam yerinde olmuş sana biraz at incelemeni tavsiye ederim
onun dışında ufak ışıkgölge hatalırın var. çalışmalarının devamını dilerim ;)

deryakrcp

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çizimin güzel olmuş arkadaşım eline sağlık. bende meraklıyım karakaleme ama ben biraz amatörüm.Olsun çok zevk alıyorum çizerken.:sanat:

almigo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
harika ama atın burnu biraz fazla mı uzun ve ince