Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karakalem çalışmalarım.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
12ss6.jpg

22mo9.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum..özellikle karakalem ustalarının:)

Benzer konular

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
adamı çok başarılı buldum tebrikler :)

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkurler..Adam benim sevgilim..yılbaşı hediyesi olarak yaptım:)

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
yakışıklıymış :) güzel bi sürpriz gerçekten
keanuu reeves havası var

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
kısa çizgiler yerine uzun çizgiler kullanmayı dene. Çizgileri enlemesine tarama şeklinde yapma; uzun hatları tercih ederek kesintisiz çizmeye çalış. Net çizgiler kullanma. suratlar böyle etrafına kontör çizmiş gibi oluyor (sadece sana değil genel olark söylüyorum). Bol bol araştırma çizgileri kullan. ilk çizim bitmemiş gibi duruyor. çizgiler silikleşerek kaybolsa, sanırım vermek istediğin havayı yaratırsın. ikinici çizimde de ilk bakışta dikkatimi çeken kulak ve boğazdaki sorunlar. bir de ışık kaynağına göre gölgelendirme yaparsan daha gerçeğe yakın olur.
iyi çalışmalar.

narcotic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sevgiliniz yakışıklıymış :) mutluluklar dilerim..bende kız arkadasımın portresini dün gece bitirdim.yılbaşı hediyesi olarak :) bugün akşam eklerim sayfama.yorumlarsanız sevinirim :) tebrikler bu arada çok güzel bi çizim eminim sevgiliniz çok mutlu olacaktır :)

_-melek_-

🌱Yeni Üye🌱
Gerçekten çok güzel olmuş.yılbaşı hediyesi içinde çok güzel ve anlamlı bir seçim mutluluklar.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
kısa çizgiler yerine uzun çizgiler kullanmayı dene. Çizgileri enlemesine tarama şeklinde yapma; uzun hatları tercih ederek kesintisiz çizmeye çalış. Net çizgiler kullanma. suratlar böyle etrafına kontör çizmiş gibi oluyor (sadece sana değil genel olark söylüyorum). Bol bol araştırma çizgileri kullan. ilk çizim bitmemiş gibi duruyor. çizgiler silikleşerek kaybolsa, sanırım vermek istediğin havayı yaratırsın. ikinici çizimde de ilk bakışta dikkatimi çeken kulak ve boğazdaki sorunlar. bir de ışık kaynağına göre gölgelendirme yaparsan daha gerçeğe yakın olur.
iyi çalışmalar.

Yorumların için çok teşekkuler..mutlaka sölediklerinin üzerine gidicem..1 çalışma aslında bitmicek öle kalacak ama taramada açık taramışım bazı gölgelendirmeler kaybolmuş..onu altına siyah forex koyup birisine hediye etmeyi düşünüyorum..böylece daha naif bir çalışma olur diye düşündüm??

sevgiliniz yakışıklıymış :) mutluluklar dilerim..bende kız arkadasımın portresini dün gece bitirdim.yılbaşı hediyesi olarak :) bugün akşam eklerim sayfama.yorumlarsanız sevinirim :) tebrikler bu arada çok güzel bi çizim eminim sevgiliniz çok mutlu olacaktır :)

Çok teşekkur ederim :) Sizede. Merak ettim sizde eklediğinizde mutlaka yorumda bulunacağım..

_Melek_ : Gerçekten çok güzel olmuş.yılbaşı hediyesi içinde çok güzel ve anlamlı bir seçim mutluluklar.

Teşekkurler.

yakışıklıymış :) güzel bi sürpriz gerçekten
keanuu reeves havası var

:D yok artık..

bebekli çalışmaı verdim sahibine..sıra 2.de:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
karakalem ustası değilim ama çok gzl çizimler özellikle bebeğe bayıldm devamını görmek isterim kolay gelsin

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
karakalem ustası değilim ama çok gzl çizimler özellikle bebeğe bayıldm devamını görmek isterim kolay gelsin

Çok tesekkur ederim sizin yorumlarınızda benim için cok önemli..hafta icinde yenilerini yukleyecegim..Tesekkurler.

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
yüze yumuşak çizgilerle girmişsin güzel olmuş keşke saçlarıda sert girmeseydin
buna rağmen çok başarılı buldum başarılarının devamını dilerim:)

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
yüze yumuşak çizgilerle girmişsin güzel olmuş keşke saçlarıda sert girmeseydin
buna rağmen çok başarılı buldum başarılarının devamını dilerim:)

Evet biraz kötü durmuş..Saçlarında üzerinde çok fazla zaman geçirdim ondan o kadar keskinleşti sanırım:) Çok teşekkur ederim:angel: